Svenska
Mest sålda
-
Title:
Rutiga Kokboken - Grundkokbok Med Över 1500 Recept För Stora Och Små Hushåll
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Finns i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Med nästan 1,4 miljoner sålda exemplar genom åren är Rutiga kokboken en vanlig syn i svenska kök. Noga provlagade recept, gedigen fakta, smarta tips och pedagogiska steg för steg-bilder gör boken oumbärlig i såväl studentlyan som storfamiljen. Du hittar helt enkelt det mesta du kan tänkas behöva: a...
<p>Med nästan 1,4 miljoner sålda exemplar genom åren är Rutiga kokboken en vanlig syn i svenska kök. Noga provlagade recept, gedigen fakta, smarta tips och pedagogiska steg för steg-bilder gör boken oumbärlig i såväl studentlyan som storfamiljen. Du hittar helt enkelt det mesta du kan tänkas behöva: allt ifrån hur du gör ketchup till hur du tillagar en festlig trerättersmiddag eller fixar en matig morgongröt.<br/><br/>Nu uppdateras Rutiga kokboken med veckomenyer och inköpslistor så att du lätt kan planera dina måltider. Det finns också tips på hälsosammare mat och fler bufféförslag. Några recept har tagits bort och nya lagts till. Men en sak är säker - du kommer absolut att känna igen dig.<br/><br/>Med över 1 500 recept samlade från klassiker till moderna rätter och livsmedelsfakta är Rutiga kokboken både en fantastisk kokbok och uppslagsbok.</p>
-
Title:
Airfryer - 140 Superenkla Recept Med Alla Tips Du Behöver
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
En omfattande och mångsidig kokbok som passar varje dag, varje måltid och varje smak. Oavsett om du är en upptagen förälder, en budgetmedveten student eller en hälsoorienterad hemmakock är en airfryer ett perfekt verktyg. Den är energisnål, använder minimalt med fett och skapar krispig, smakfull ma...
Airfryer - 140 Superenkla Recept Med Alla Tips Du Behöver Bok
<p><b>En omfattande och mångsidig kokbok som passar varje dag, varje måltid och varje smak.</b> </p><p>Oavsett om du är en upptagen förälder, en budgetmedveten student eller en hälsoorienterad hemmakock är en airfryer ett perfekt verktyg. Den är energisnål, använder minimalt med fett och skapar krispig, smakfull mat ofta på halva tiden jämfört med en traditionell ugn. Boken Airfryer bjuder på 140 superenkla recept och all kunskap du behöver för att dra nytta av denna banbrytande apparat.</p><p><i>Airfryer: 140 superenkla recept </i>med alla tips du behöver är tack vare alla sina listor, steg för steg-instruktioner och tips en nybörjarvänlig bok. Här finns recept för varje tänkbar måltid, allt från frukost och bakning till familjens stekar och hälsosamma samt prisvärda alternativ till hämtmat. Vad sägs om recept som honungvitlökskyckling, halloumifajitas, den perfekta köttbiten och oemotståndlig chokladkaka med mera? Med hjälp av steg för steg-instruktionerna får du bland annat lära dig hur du gör en perfekt hel kyckling och hur du luftfriterar grönsaker på bästa sätt.</p><p>Författarna <b>Sam och Dom Milner</b> har levt och andats airfryermatlagning i över 10 år. Som skaparna av den mycket framgångsrika webbplatsen RecipeThis.com erbjuder de exakt de recept du letar efter, tillsammans med utmärkta tips om hur du får de mest läckra resultaten.</p>
-
Title:
Fredriks Middagstips - Mat Man Blir Glad Av
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
I Fredriks middagstips - mat man blir glad av samlar Fredrik Nylén sina allra bästa recept. Fredrik är känd för sina publikfriande, goda och enkla kakrecept som han generöst delat med sig av i bokform och på sin blogg under 10 år. Men Fredrik är faktiskt kock i grunden och hans följare har länge ef...
Fredriks Middagstips - Mat Man Blir Glad Av Bok
<p>I Fredriks middagstips - mat man blir glad av samlar Fredrik Nylén sina allra bästa recept. Fredrik är känd för sina publikfriande, goda och enkla kakrecept som han generöst delat med sig av i bokform och på sin blogg under 10 år. Men Fredrik är faktiskt kock i grunden och hans följare har länge efterfrågat en kokbok. Nu kommer den äntligen, fylld med drygt 60 lättlagade recept på den sortens mat man verkligen kan längta efter, och som ger ett leende på läpparna när den ställs fram. Många av rätterna är inspirerade av husmanskost, till exempel kalops, sjömansbiff, pitepalt, laxgratäng och kålpudding, men här finns också andra favoriter som mac and cheese, bibimbap och ceviche. Mat man blir mätt och glad av, helt enkelt!</p>
-
Title:
Mandelmanns Köksbok - Självhushållande Recept Från Djupadal
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Hos Mandelmanns på Djupadal tas allt från åkrar och i grönsaksland, i ladugårdar och hönshus, växthus och bikupor till vara och förädlas. Spannmål, grönsaker, bär, frukt, kött, mjölk och honung blir bröd, pasta, must, inläggningar, smör, ost, yoghurt, grytor, korv, omelett, godis - och mycket mer. ...
Mandelmanns Köksbok - Självhushållande Recept Från Djupadal Bok
<p>Hos Mandelmanns på Djupadal tas allt från åkrar och i grönsaksland, i ladugårdar och hönshus, växthus och bikupor till vara och förädlas. Spannmål, grönsaker, bär, frukt, kött, mjölk och honung blir bröd, pasta, must, inläggningar, smör, ost, yoghurt, grytor, korv, omelett, godis - och mycket mer. Recepten är prövade och omprövade, använda och älskade i ett självhushåll där årstiderna styr vilken mat som står på bordet och vad som lagras i skafferi och jordkällare. Välkommen att smaka, både i boken och i verkligheten!</p><p></p><p>Det är nu över tjugo år sedan vi flyttade till den fyrlängade gården Djupadal - som länge fört en slumrande tillvaro - och väckte den till nytt liv med barn, växthus, kronärtskockor, solrosor, dammar, aprikosträd, grisar, lamm, bordercollies och mjölkkor. Märkligt var det att upptäcka att det mesta som vi odlade smakade så gott. Hur kunde det komma sig? Var det de kalkrika lätta jordarna? Eller alla mineralerna i det friska källvattnet som porlade fram ur sanden? De många soltimmarna och de långa varma höstarna här nära havet? Eller bara ekologisk självhushållarmagi? Eller rentav allt på en gång?</p>
-
Title:
Vår Kokbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställd från leverantör
-
Description:
Vår kokbok gavs ut första gången 1951 och har sedan dess blivit en av Sveriges mest populära kokböcker. Det är inte konstigt, för det är grundkokboken som har allt! Här hittar du både våra klassiska husmansrätter och nyare matinfluenser från hela världen. Den innehåller massor av snabba vardagsmidd...
Vår Kokbok Bok
<p><em>Vår kokbok</em> gavs ut första gången 1951 och har sedan dess blivit en av Sveriges mest populära kokböcker. Det är inte konstigt, för det är grundkokboken som har allt! Här hittar du både våra klassiska husmansrätter och nyare matinfluenser från hela världen. Den innehåller massor av snabba vardagsmiddagar, festmåltider och bufférätter liksom frukostar, mellanmål, mat- och kaffebröd samt ett kapitel om hur man syltar och saftar. Sist men inte minst en rejäl faktadel med bland annat näringslära, råvaruinformation och matlagningstermer.<br/><br/>Den här jubileumsutgåvan har inte bara ett glänsande yttre, utan också 150 nya recept och cirka 60 nya bilder. Det ekologiska och gröna säsongstänket poängteras ytterligare med ett säsongshjul, där du får inspiration och tips om vilka recept som passar bäst att göra just nu. Med över 1 000 recept är detta den enda kokboken du behöver.</p>
-
Title:
Hela Familjens Kokbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Hela Familjens Kokbok [Bok / Kartonnage]
Hela Familjens Kokbok Bok
Hela Familjens Kokbok [Bok / Kartonnage]
-
Title:
66 Day Challenge - Jorden Runt
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställd från leverantör
-
Description:
I Ulrika Davidssons tredje bok i succéserien 66 Day Challenge tar hon med sina läsare och följare på en matresa jorden runt med enkel matlagning och spännande smaker från Asien, Mellanöstern, Medelhavet, Sydamerika, USA och även den nordiska maten. Recepten är skapade med omsorg så att de mättar br...
66 Day Challenge - Jorden Runt Bok
<p>I Ulrika Davidssons tredje bok i succéserien 66 Day Challenge tar hon med sina läsare och följare på en matresa jorden runt med enkel matlagning och spännande smaker från Asien, Mellanöstern, Medelhavet, Sydamerika, USA och även den nordiska maten. Recepten är skapade med omsorg så att de mättar bra, är lättlagade, håller ett lågt kolhydratsinnehåll och även tar hänsyn till kalorier helt enkelt 66 dagar med mycket matglädje! </p><p>Kostschemana är minutiöst utformade och enkla att följa och bjuder på såväl frukost, lunch och middagar under 10 veckor. Hemligheten med Ulrikas kostscheman är den dagliga variationen av kaloriintaget som förändrar förbränningen och gör att man snabbt kan gå ner i vikt på ett hållbart sätt. </p><p>De ger bättre hälsa, piggare känsla och skillnad på vågen. Många som följer dessa 66 dagar tappar i snitt 12 kilo och upplever en stor hälsoförändring och -förbättring på många plan. Dessutom öppnas en ny värld av smaker med råvaror och kryddor från hela världen som skapar variation på tallriken vecka för vecka. </p><p>Recepten är indelade i frukost, vegetariskt, kött, fågel, fisk och skaldjur och några riktigt smarriga desserter. Vad sägs om till exempel goda juicer och frukostbröd, smoothiebowls, arabiska ägg, grekiska minipajer, persisk kyckling, Västerbottenpizza med skaldjur, rödbetor med halloumi, asiatiska kåldolmar, tomatsoppa, tonfisk med wasabi-majjo, spenatwraps och kanske unnar du dig en chokladtårta eller rabarberpaj till efterrätt </p><p>Boken innehåller:<br/>- Kostscheman för 66 dagar med ca 100 kalori- och kolhydratsberäknade recept för alla måltider<br/>- Råvaruguide och inköpslistor Enkla recept som går att förbereda, frysa in eller förvara i kylen och ha med som matlåda<br/>- Guide till hur du förändrar dåliga vanor<br/>- Om kost, planering, matlagning<br/>- Om hunger och sötsug<br/>- Träning, motion, återhämtning och stresshantering <br/>- Mättande recept som håller blodsockret på en jämn nivå och mättar länge<br/>- Näringsrikt kostschema med mycket vitaminer, mineraler, antioxidanter och med råvaror som ger istället för att ta energi <br/></p><p>Att få möjlighet att ändra ovanor till bättre vanor steg efter steg och nå en hållbar hälsosam livsstil är Ulrikas önskan. Tiotusentals personer har följt Ulrikas kostscheman i 66 Day Challenge under de senaste åren och har lyckats göra en hälsoförändring på många plan. <br/><br/><b>Ulrika Davidsson</b> är kostrådgivare, receptkreatör och bästsäljande författare till över 35 böcker. Hennes kickstartskurser har hjälpt tiotusentals personer att nå sin målvikt och finna en mer hållbar och hälsosam livsstil. </p>
Utvalt - Svenska
Älskade Knöl - Odling, Sorter Och Mina Bästa Potatisrecept
Potatisen har varit en viktig basföda i flera tusen år men fick sitt genomslag i Sverige först på 1700-talet. Och att den har blivit så populär är lätt förstå, för den är ett fantastiskt och nyttigt ...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt