Svenska
Mest sålda

-
Title:
66 Day Challenge - Jorden Runt
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställd från leverantör
-
Description:
I Ulrika Davidssons tredje bok i succéserien 66 Day Challenge tar hon med sina läsare och följare på en matresa jorden runt med enkel matlagning och spännande smaker från Asien, Mellanöstern, Medelhavet, Sydamerika, USA och även den nordiska maten. Recepten är skapade med omsorg så att de mättar br...
66 Day Challenge - Jorden Runt Bok
<p>I Ulrika Davidssons tredje bok i succéserien 66 Day Challenge tar hon med sina läsare och följare på en matresa jorden runt med enkel matlagning och spännande smaker från Asien, Mellanöstern, Medelhavet, Sydamerika, USA och även den nordiska maten. Recepten är skapade med omsorg så att de mättar bra, är lättlagade, håller ett lågt kolhydratsinnehåll och även tar hänsyn till kalorier helt enkelt 66 dagar med mycket matglädje! </p><p>Kostschemana är minutiöst utformade och enkla att följa och bjuder på såväl frukost, lunch och middagar under 10 veckor. Hemligheten med Ulrikas kostscheman är den dagliga variationen av kaloriintaget som förändrar förbränningen och gör att man snabbt kan gå ner i vikt på ett hållbart sätt. </p><p>De ger bättre hälsa, piggare känsla och skillnad på vågen. Många som följer dessa 66 dagar tappar i snitt 12 kilo och upplever en stor hälsoförändring och -förbättring på många plan. Dessutom öppnas en ny värld av smaker med råvaror och kryddor från hela världen som skapar variation på tallriken vecka för vecka. </p><p>Recepten är indelade i frukost, vegetariskt, kött, fågel, fisk och skaldjur och några riktigt smarriga desserter. Vad sägs om till exempel goda juicer och frukostbröd, smoothiebowls, arabiska ägg, grekiska minipajer, persisk kyckling, Västerbottenpizza med skaldjur, rödbetor med halloumi, asiatiska kåldolmar, tomatsoppa, tonfisk med wasabi-majjo, spenatwraps och kanske unnar du dig en chokladtårta eller rabarberpaj till efterrätt </p><p>Boken innehåller:<br/>- Kostscheman för 66 dagar med ca 100 kalori- och kolhydratsberäknade recept för alla måltider<br/>- Råvaruguide och inköpslistor Enkla recept som går att förbereda, frysa in eller förvara i kylen och ha med som matlåda<br/>- Guide till hur du förändrar dåliga vanor<br/>- Om kost, planering, matlagning<br/>- Om hunger och sötsug<br/>- Träning, motion, återhämtning och stresshantering <br/>- Mättande recept som håller blodsockret på en jämn nivå och mättar länge<br/>- Näringsrikt kostschema med mycket vitaminer, mineraler, antioxidanter och med råvaror som ger istället för att ta energi <br/></p><p>Att få möjlighet att ändra ovanor till bättre vanor steg efter steg och nå en hållbar hälsosam livsstil är Ulrikas önskan. Tiotusentals personer har följt Ulrikas kostscheman i 66 Day Challenge under de senaste åren och har lyckats göra en hälsoförändring på många plan. <br/><br/><b>Ulrika Davidsson</b> är kostrådgivare, receptkreatör och bästsäljande författare till över 35 böcker. Hennes kickstartskurser har hjälpt tiotusentals personer att nå sin målvikt och finna en mer hållbar och hälsosam livsstil. </p>

-
Title:
Airfryer - 140 Superenkla Recept Med Alla Tips Du Behöver
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
En omfattande och mångsidig kokbok som passar varje dag, varje måltid och varje smak. Oavsett om du är en upptagen förälder, en budgetmedveten student eller en hälsoorienterad hemmakock är en airfryer ett perfekt verktyg. Den är energisnål, använder minimalt med fett och skapar krispig, smakfull ma...
Airfryer - 140 Superenkla Recept Med Alla Tips Du Behöver Bok
<p><b>En omfattande och mångsidig kokbok som passar varje dag, varje måltid och varje smak.</b> </p><p>Oavsett om du är en upptagen förälder, en budgetmedveten student eller en hälsoorienterad hemmakock är en airfryer ett perfekt verktyg. Den är energisnål, använder minimalt med fett och skapar krispig, smakfull mat ofta på halva tiden jämfört med en traditionell ugn. Boken Airfryer bjuder på 140 superenkla recept och all kunskap du behöver för att dra nytta av denna banbrytande apparat.</p><p><i>Airfryer: 140 superenkla recept </i>med alla tips du behöver är tack vare alla sina listor, steg för steg-instruktioner och tips en nybörjarvänlig bok. Här finns recept för varje tänkbar måltid, allt från frukost och bakning till familjens stekar och hälsosamma samt prisvärda alternativ till hämtmat. Vad sägs om recept som honungvitlökskyckling, halloumifajitas, den perfekta köttbiten och oemotståndlig chokladkaka med mera? Med hjälp av steg för steg-instruktionerna får du bland annat lära dig hur du gör en perfekt hel kyckling och hur du luftfriterar grönsaker på bästa sätt.</p><p>Författarna <b>Sam och Dom Milner</b> har levt och andats airfryermatlagning i över 10 år. Som skaparna av den mycket framgångsrika webbplatsen RecipeThis.com erbjuder de exakt de recept du letar efter, tillsammans med utmärkta tips om hur du får de mest läckra resultaten.</p>

-
Title:
Morberg Lagar Husmanskost
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Husmanskosten har för länge sedan tagit steget in i de fina salongerna. Idag kan man gå på lyxkrog och äta fläsklägg med rotmos för trehundrafemton spänn. Rätt tillagad har husmanskosten varit rätt i mer än hundra år och den kommer att vara rätt i flera hundra år till. Så i denna bibel har jag saml...
Morberg Lagar Husmanskost Bok
<p>Husmanskosten har för länge sedan tagit steget in i de fina salongerna. Idag kan man gå på lyxkrog och äta fläsklägg med rotmos för trehundrafemton spänn. Rätt tillagad har husmanskosten varit rätt i mer än hundra år och den kommer att vara rätt i flera hundra år till. Så i denna bibel har jag samlat inte alla men gott och väl 150 klassiska husmansrecept. Bland dem ska mina barnbarnsbarn bläddra har jag i all ödmjukhet tänkt.</p><p>Per</p><p>Den traditionella söndagssteken tar plats igen på middagsbordet i Per Morbergs nya stora kokbok, där han visar att rejäl svensk husmanskost lagad från grunden är något annat än bruna bönor i plastkorv och kåldolmar från frysdisken.</p><p>Få lär sakna sina favoriter bland recepten. Här trängs etablerade trotjänare som köttbullar, fläskpannkaka och gravad lax med halvt bortglömda finesser som stuvad lake, sillbullar och katrinplommonsufflé. Obligatoriska tillbehör som remouladsås och pressgurka är självklart också med i boken som är enkelt och traditionellt uppdelad i kött-, fisk-, grönsaksrätter osv. En blivande husmansklassiker!</p>

-
Title:
Surdegsbröd För Alla - 56 Recept
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
Om jag skulle ge ett råd till alla jag känner och inte känner sa är det: Lär dig baka surdegsbröd. Du kommer inte att ångra dig.Kan jag så kan du! Det är den hoppfulla uppmaningen från bagaren Kenny Jakobsson. ISurdegsbröd för alla guidar han dig igenom alla steg som krävs för att sätta igång en su...
Surdegsbröd För Alla - 56 Recept Bok
<p><b></b><b><i>Om jag skulle ge ett råd till alla jag känner och inte känner sa är det: Lär dig baka surdegsbröd. Du kommer inte att ångra dig.</i></b></p><p>Kan jag så kan du! Det är den hoppfulla uppmaningen från bagaren Kenny Jakobsson. </p><p>I<b><i>Surdegsbröd för alla </i></b>guidar han dig igenom alla steg som krävs för att sätta igång en surdeg, baka dina första bröd och utvecklas som hemmabagare. Här hittar du 56 recept, allt från enklare bröd med färre ingredienser till mer avancerade fullmatade med innehåll. Baguetter på ölandsvete, vörtbröd med stout och matigt bröd med cheddar och jalapeño, för att nämna några. Kenny delar också med sig av sina bästa sötebröd kanelbullar ingår så klart och tips på hur du kan minska matsvinnet och i stället tillverka bullskorpor, krutonger och ströbröd! </p><p>Men börja i det enkla, för att få ett gott och mättande bröd är allt som krävs mjöl, vatten och tålamod. </p><p>Kenny Jakobsson började själv som hemmabagare och dokumenterade sina framgångar i en populär Youtube-kanal. Han bytte karriär och driver nu på heltid ett populärt mikrobageri i sitt ombyggda garage på tomten i Kullavik, strax söder om Göteborg.</p><p><b>Röster om boken:</b></p><p><i>"Mycket bra. Personlig, direkt och skriven i jag-form. En pedagogisk och kunskapsförmedlande bok som avdramatiserar det svåra med att baka med surdeg." Bibliotekstjänst</i></p>

-
Title:
Världens Whisky
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Varför blev ett totalförbud för alkohol språngbrädan för skotsk whisky i USA? Hur kunde en tv-serie skapa problem för japanska whiskytillverkare? Varför är Indien världens största whiskyproducent? Är det ok att använda fårbajs för att röka whiskyn? Kommer kinesisk whisky att dominera världen framöv...
Världens Whisky Bok
<p>Varför blev ett totalförbud för alkohol språngbrädan för skotsk whisky i USA? Hur kunde en tv-serie skapa problem för japanska whiskytillverkare? Varför är Indien världens största whiskyproducent? Är det ok att använda fårbajs för att röka whiskyn? Kommer kinesisk whisky att dominera världen framöver? Och går det ens att tillverka en whisky vid Döda havet 432 meter under havsytan?</p><p>Svaren på de här frågorna, och många fler, får du i <i>Världens whisky</i>. </p><p>För några decennier sedan kunde de whiskyproducerande länderna räknas på ena handens fingrar. Inte nu längre. Världens populäraste sprit tillverkas idag i nästan hundra länder och det säljs fler än 5 miljarder flaskor om året. Följ med på en resa som berättar historien om hur whiskyn erövrade världen. Om länderna och destillerierna som leder utvecklingen men också hur olika vi njuter av whisky beroende på var vi bor.</p><p>Efter 25 böcker om whisky väljer Ingvar Rönde nu att lägga ett globalt perspektiv på drycken han älskar. </p>

-
Title:
Airfryer-kokboken - Snabbt, Hälsosamt Och Läckert
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Airfryern - en av våra mest populära köksmaskiner! Här kommer recepten vi behöver. 101 utprovade och testade recept. Här finns recepten och metoderna som behövs för att du ska lyckas med din airfryer. Maxa användningen; allt från snacks och luftfriterat, till kött, kyckling, vegetariskt och fiskrät...
Airfryer-kokboken - Snabbt, Hälsosamt Och Läckert Bok
<p>Airfryern - en av våra mest populära köksmaskiner! Här kommer recepten vi behöver. </p><p>101 utprovade och testade recept. Här finns recepten och metoderna som behövs för att du ska lyckas med din airfryer. Maxa användningen; allt från snacks och luftfriterat, till kött, kyckling, vegetariskt och fiskrätter. Här finns såklart även bakning och desserter.</p><p>En airfryer har låg energiförbrukning och maten blir krispig och smakrik med en lägre mängd fett än vid stekning och ugnstillagning.</p><p></p><p><b>Jenny Tschiesche</b> är känd som "The Lunchbox Doctor". Hon har hittills givit ut fem kokböcker. Hon har ett instagramkonto som heter @lunchboxdoctor. Jenny håller workshops på arbetsplatser, sportklubbar och skolor för att berätta om vetenskapen bakom hälsosamma matvanor och hur du kan laga näringsrik och god mat. Hennes mål är att ge andra möjlighet att göra de bästa valen av mat och dryck för att stödja sin egen hälsa, välbefinnande och för att optimera prestanda. Hon är skribent för flera tidningar; The Guardian, The Mail, The Express och Top Santé.</p>

-
Title:
Japansk Comfort Food - 60 Recept För Hemmamatlagning
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Vinnare i kategorin Etniska kokböcker i Årets Svenska Måltidslitteratur 2024 Finalist till Cajsa Warg-priset Årets kokbok ”Det som imponerar mest iJapansk comfort foodär de genuina japanska recepten som kan tillagas med lättåtkomliga svenska ingredienser...
Japansk Comfort Food - 60 Recept För Hemmamatlagning Bok
<p><strong>Vinnare i kategorin <em>Etniska kokböcker </em>i Årets Svenska Måltidslitteratur 2024</strong></p> <p><strong>Finalist till Cajsa Warg-priset Årets kokbok</strong></p> <p>”Det som imponerar mest i<em>Japansk comfort food</em>är de genuina japanska recepten som kan tillagas med lättåtkomliga svenska ingredienser kombinerade med japanska smakförstärkare. … Detta är en fantastisk och glädjande introduktion till det japanska köket och jag är djupt imponerad.” Betyg 5 av 5<em><br/><strong>BTJ</strong></em></p> <p><em>Japansk comfort food</em> innefattar de allra godaste rätterna som tonkatsu, teriyaki, karaage, snabbramen och olika donburi – ris med topping. Mat som är enkel att laga hemma, med råvaror som är lätta att få tag på, och som funkar att laga vardag som helg. Och även om rätterna är enkla gör finishen i recepten att smakerna blir autentiska och mycket goda.</p> <p>Japanska kocken Saori Ichihara flyttade till Sverige för flera år sen och när hennes hemlängtan är som störst lagar hon japansk mat. I Japan har man ofta hemmaversioner av restaurang- och gatumat och detta är Saoris hemmarecept.</p> <p>Totalt innehåller boken ett 60-tal recept uppdelade i nudlar, stekt, grytor, friterat, ris och skafferi. Många recept lagas med kött och fisk men eftersom de flesta såser är vegetariska går det lätt att göra grönsaksversioner.</p> <p>Den här boken är för dig som är nyfiken på det japanska köket och vill äta det oftare.</p> <p>Saori Ichihara är född och uppvuxen i i Japan där hon jobbade som kock på olika restauranger i Kyoto, Osaka och Tokyo. I Sverige har hon jobbat på bland annat hyllade Esperanto, Shibumi och Oaxen krog innan hon blev kökschef på egna restaurangen Ichi, som fokuserade på nordiskjapansk mat. 2015 kom hon på tredje plats i Årets kock och 2017 blev hon vald till Sveriges bästa kvinnliga kock av Stella. Idag frilansar Saori och har och har bland annat olika pop up-restauranger runtom i Norden.</p>
Utvalt - Svenska
Älskade Knöl - Odling, Sorter Och Mina Bästa Potatisrecept
Potatisen har varit en viktig basföda i flera tusen år men fick sitt genomslag i Sverige först på 1700-talet. Och att den har blivit så populär är lätt förstå, för den är ett fantastiskt och nyttigt ...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt