Svenska
Mest sålda
-
Title:
Grilla & Rök - Barbeque - Grönsaker, Kött, Fisk & Fågel
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Grilla & Rök bjuder på en underbar mix av amerikanskt, sydamerikanskt, afrikanskt och asiatiskt ... Med lite flirt från Sverige och andra delar av Europa.I boken går Frederik igenom processen med långrökning, olika brikettekniker, skillnaderna på olika sorters rökträ och givetvis bjuder han på ...
Grilla & Rök - Barbeque - Grönsaker, Kött, Fisk & Fågel Bok
<p>Grilla & Rök bjuder på en underbar mix av amerikanskt, sydamerikanskt, afrikanskt och asiatiskt ... Med lite flirt från Sverige och andra delar av Europa.</p><p>I boken går Frederik igenom processen med långrökning, olika brikettekniker, skillnaderna på olika sorters rökträ och givetvis bjuder han på en rejäl dos av lipsmacking n ass-kickin maträtter där kött, fisk, fågel och grönt varieras i rökar och grillar på sitt alldeles egna vis, med livsnjutning i största fokus.<br/></p><p>På omslaget nämns Barbeque Grönsaker, Kött, Fisk & Fågel, just för att boken är väldigt bred och fylld med tips, kunskap och inspiration för all sorts matlagning på grillen.</p><p>I denna nya utgåva av Grilla & Rök har Frederik också lagt till ett kapitel med matlagning i Dutch Oven som slog igenom i USA under tidigt 1800-tal, ett riktigt gediget och underbart sätt att laga mat.</p><p>I boken finns även Frederiks resor i USA väl dokumenterade med mängder av bilder, resetips, BBQ-hak som inte får missas, äventyr och cowboys. </p><p>Frederik Zäll är känd från TV4 Nyhetsmorgon där han bjuder på sin underhållande och delikata matlagning. Han driver krogen Zäll s Smokehouse i Åkersberga och har skrivit mer än tjugo kokböcker innan denna utgåva av Grilla & Rök Bland dessa titlar märks till exempel Lyxlagat i Lergryta och boken Grill Frederik Zäll s Bästa som båda två blev nominerade i World Cookbook Awards. Frederiks bok Stora Grytboken utsågs till Årets Måltidslitteratur 2017 av Måltidsakademien på Kungliga Biblioteket. Frederik spelar gitarr & piano i bandet Eskobar som sedan 1999 turnerat världen runt och hittills hunnit med att släppa åtta album. Frederik är även designer för varumärket Satake och hörs också ofta som inläsare av ljudböcker. </p>
-
Title:
52 Viner Du Måste Dricka Innan Du Dör
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Finns i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Här har författaren och sommelieren Andreas Kjörling samlat sina favoriter från vinvärldens alla hörn. Kärleken till Italien lyser igenom vinvalen som alla är återgivna med smakbeskrivningar, serveringsförslag och utrymme för egna anteckningar. Vinerna i boken är sorterade från lätta till kraftiga ...
52 Viner Du Måste Dricka Innan Du Dör Bok
<p>Här har författaren och sommelieren Andreas Kjörling samlat sina favoriter från vinvärldens alla hörn. Kärleken till Italien lyser igenom vinvalen som alla är återgivna med smakbeskrivningar, serveringsförslag och utrymme för egna anteckningar. </p><p>Vinerna i boken är sorterade från lätta till kraftiga för att göra den så lättanvänd som bara möjligt. Ljusa lätta viner i början och tunga fylliga viner i slutet. Det är bara att bläddra, välja och korka upp </p><p>Andreas Kjörling är Sommelier och författare. Hans karriär I gastronomins värld började för ett kvarts sekel sedan på en krog i Uppsala. Idag har Andreas mer än två decennier bakom sig som mycket uppskattad föredragshållare och skribent inom både gastronomi och individuell hållbarhet. När Andreas inte ägnar sig åt vinets värld är han doktorand i Arbetshälsovetenskap vid Högskolan i Gävle. Han driver även byrån Cognoscenti AB med fokus på coachning, utbildning och produktion av text, tal och bild. Gastronomi, balans och individuell hållbarhet är ledord i allt Andreas gör. Läs mer på www.<br/>cognoscenti.<br/>se </p>
-
Title:
Lomelinos Pajer
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Pajer på tvären, på längden. Runda och fyrkantiga. Med knaprigt smul, med flätade pajlock. Små pajer att äta med handen. Paj på pinne. Tarteletter och öppna galetter. Paj med rabarber, citrus, sommarbär, stenfrukter, päron och äpplen samt nötter, kola och choklad.Äntligen kommer Linda Lomelino med ...
Lomelinos Pajer Bok
<p>Pajer på tvären, på längden. Runda och fyrkantiga. Med knaprigt smul, med flätade pajlock. Små pajer att äta med handen. Paj på pinne. Tarteletter och öppna galetter. Paj med rabarber, citrus, sommarbär, stenfrukter, päron och äpplen samt nötter, kola och choklad.</p><p></p><p>Äntligen kommer Linda Lomelino med en pajbok! Här kombineras enkla recept med vacker estetik och hänförande fotografier. Med hennes hjälp lär du dig ta dina favoriter till nya höjder. Det finns pajer för alla tillfällen, oavsett om du vill göra en smulpaj med brynt smör, björnbär och choklad till fikat, en citrustarte med brynt maräng som elegant dessert eller en körsbärspaj med mandel och håligt pajlock som avslutning på söndagsmiddagen.</p><p></p><p>I bokens utförliga pajskola lär du dig göra den perfekta pajdegen att kavla, de godaste pajsmulorna, samt hur du får till sådana där snygga pajlock som vi sett i allt från Kalle Anka till amerikansk indiefilm. Det finns också ett avsnitt med de bästa smakkombinationerna samt de ultimata tillbehören, allt från vaniljsås till glass.</p>
-
Title:
Wokrätter
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Wokning är ett urålderligt kinesiskt sätt att laga mat som gör det möjligt att tillaga spännande, färgstarka och nyttiga måltider utan att någonsin göra avkall på näringsämnen och smak. Det passar mycket bra för människor med en stressad tillvaro, eftersom wokning handlar om att blanda favoritingre...
Wokning är ett urålderligt kinesiskt sätt att laga mat som gör det möjligt att tillaga spännande, färgstarka och nyttiga måltider utan att någonsin göra avkall på näringsämnen och smak. Det passar mycket bra för människor med en stressad tillvaro, eftersom wokning handlar om att blanda favoritingredienser och förvandla dem till en läcker måltid på bara några minuter. Läsaren får lära sig hur man skapar måltider som får det att bara vattnas i munnen utan att tillbringa timmar i köket.<br/>Den här tilltalande och praktiska kokboken innehåller inspirerande och frestande rätter som tillfredställer de flesta smaker. Varje recept är illustrerat med färgbilder och tydliga steg för steg-anvisningar som gör det lätt få ett perfekt resultat.
-
Title:
Läckra Presentrecept
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
I Läckra presentrecept finner du recept på spännande och utsökta presenter: Blandad chokladtryffel, Kumquats i likör, Örtkryddsvinäger, Aprikos- och ingefärssylt, och mycket, mycket mer. Här finns kakor, inläggningar, sötsaker och läcker olja och vinäger. De gör succé på den egna festen och som ver...
Läckra Presentrecept Bok
I Läckra presentrecept finner du recept på spännande och utsökta presenter: Blandad chokladtryffel, Kumquats i likör, Örtkryddsvinäger, Aprikos- och ingefärssylt, och mycket, mycket mer. Här finns kakor, inläggningar, sötsaker och läcker olja och vinäger. De gör succé på den egna festen och som verkligt personliga gå bort-presenter. Boken ger också förslag på originella sätt att slå in presenterna.
-
Title:
Kalasgoda O Kladdiga Puddingar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Puddingar hör inte till de vanligaste svenska efterrätterna. Men i andra länder, England till exempel, utgör den gammaldags, kladdiga puddingen en underbar final på måltiden. Med den här boken kommer du snart att märka hur enkelt det är att laga till en pudding - och receptsamlingen kommer att få d...
Kalasgoda O Kladdiga Puddingar Bok
Puddingar hör inte till de vanligaste svenska efterrätterna. Men i andra länder, England till exempel, utgör den gammaldags, kladdiga puddingen en underbar final på måltiden. Med den här boken kommer du snart att märka hur enkelt det är att laga till en pudding - och receptsamlingen kommer att få det att vattnas i munen på hela familjen. Varför inte prova en ananas- och knäckpudding med yoghurtgrädde? Eller en harlekinpudding med körsbärssås?
-
Title:
Perfekta Bakverk
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Goda bakverk visar vilken duktig kock du är och när man väl har lärt sig grunderna är det förvånansvärt lätt. Den här boken är både en grundläggande hjälp och en fantastisk inspirationskälla. Du får tips på hur du lyckas med bakningen, hur man gör en petis-chouxdeg, en smördeg och en utsökt wienerb...
Perfekta Bakverk Bok
Goda bakverk visar vilken duktig kock du är och när man väl har lärt sig grunderna är det förvånansvärt lätt. Den här boken är både en grundläggande hjälp och en fantastisk inspirationskälla. Du får tips på hur du lyckas med bakningen, hur man gör en petis-chouxdeg, en smördeg och en utsökt wienerbröddeg. Sedan följer recept på bland annat Chokladéclairer, Nektarintarteletter, Tarteletter med Amarettmousse och Danska aprikosstjärnor. I kapitlet Tilltugg är grundtanken att nästan varenda tänkbar smaktillsats smakar ännu bättre om den förpackas i ett frasigt skal av smör- eller pajdeg. Vad sägs till exempel om frasiga miniquicher med krabba och lime?
Utvalt - Svenska
52 Viner Du Måste Dricka Innan Du Dör
Här har författaren och sommelieren Andreas Kjörling samlat sina favoriter från vinvärldens alla hörn. Kärleken till Italien lyser igenom vinvalen som alla är återgivna med smakbeskrivningar, serveri...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt