Svenska
Mest sålda
-
Title:
Morberg Lagar Husmanskost
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Husmanskosten har för länge sedan tagit steget in i de fina salongerna. Idag kan man gå på lyxkrog och äta fläsklägg med rotmos för trehundrafemton spänn. Rätt tillagad har husmanskosten varit rätt i mer än hundra år och den kommer att vara rätt i flera hundra år till. Så i denna bibel har jag saml...
Morberg Lagar Husmanskost Bok
<p>Husmanskosten har för länge sedan tagit steget in i de fina salongerna. Idag kan man gå på lyxkrog och äta fläsklägg med rotmos för trehundrafemton spänn. Rätt tillagad har husmanskosten varit rätt i mer än hundra år och den kommer att vara rätt i flera hundra år till. Så i denna bibel har jag samlat inte alla men gott och väl 150 klassiska husmansrecept. Bland dem ska mina barnbarnsbarn bläddra har jag i all ödmjukhet tänkt.</p><p>Per</p><p>Den traditionella söndagssteken tar plats igen på middagsbordet i Per Morbergs nya stora kokbok, där han visar att rejäl svensk husmanskost lagad från grunden är något annat än bruna bönor i plastkorv och kåldolmar från frysdisken.</p><p>Få lär sakna sina favoriter bland recepten. Här trängs etablerade trotjänare som köttbullar, fläskpannkaka och gravad lax med halvt bortglömda finesser som stuvad lake, sillbullar och katrinplommonsufflé. Obligatoriska tillbehör som remouladsås och pressgurka är självklart också med i boken som är enkelt och traditionellt uppdelad i kött-, fisk-, grönsaksrätter osv. En blivande husmansklassiker!</p>
-
Title:
66 Day Challenge - Jorden Runt
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Obekräftad leveranstid
-
Description:
I Ulrika Davidssons tredje bok i succéserien 66 Day Challenge tar hon med sina läsare och följare på en matresa jorden runt med enkel matlagning och spännande smaker från Asien, Mellanöstern, Medelhavet, Sydamerika, USA och även den nordiska maten. Recepten är skapade med omsorg så att de mättar br...
66 Day Challenge - Jorden Runt Bok
<p>I Ulrika Davidssons tredje bok i succéserien 66 Day Challenge tar hon med sina läsare och följare på en matresa jorden runt med enkel matlagning och spännande smaker från Asien, Mellanöstern, Medelhavet, Sydamerika, USA och även den nordiska maten. Recepten är skapade med omsorg så att de mättar bra, är lättlagade, håller ett lågt kolhydratsinnehåll och även tar hänsyn till kalorier helt enkelt 66 dagar med mycket matglädje! </p><p>Kostschemana är minutiöst utformade och enkla att följa och bjuder på såväl frukost, lunch och middagar under 10 veckor. Hemligheten med Ulrikas kostscheman är den dagliga variationen av kaloriintaget som förändrar förbränningen och gör att man snabbt kan gå ner i vikt på ett hållbart sätt. </p><p>De ger bättre hälsa, piggare känsla och skillnad på vågen. Många som följer dessa 66 dagar tappar i snitt 12 kilo och upplever en stor hälsoförändring och -förbättring på många plan. Dessutom öppnas en ny värld av smaker med råvaror och kryddor från hela världen som skapar variation på tallriken vecka för vecka. </p><p>Recepten är indelade i frukost, vegetariskt, kött, fågel, fisk och skaldjur och några riktigt smarriga desserter. Vad sägs om till exempel goda juicer och frukostbröd, smoothiebowls, arabiska ägg, grekiska minipajer, persisk kyckling, Västerbottenpizza med skaldjur, rödbetor med halloumi, asiatiska kåldolmar, tomatsoppa, tonfisk med wasabi-majjo, spenatwraps och kanske unnar du dig en chokladtårta eller rabarberpaj till efterrätt </p><p>Boken innehåller:<br/>- Kostscheman för 66 dagar med ca 100 kalori- och kolhydratsberäknade recept för alla måltider<br/>- Råvaruguide och inköpslistor Enkla recept som går att förbereda, frysa in eller förvara i kylen och ha med som matlåda<br/>- Guide till hur du förändrar dåliga vanor<br/>- Om kost, planering, matlagning<br/>- Om hunger och sötsug<br/>- Träning, motion, återhämtning och stresshantering <br/>- Mättande recept som håller blodsockret på en jämn nivå och mättar länge<br/>- Näringsrikt kostschema med mycket vitaminer, mineraler, antioxidanter och med råvaror som ger istället för att ta energi <br/></p><p>Att få möjlighet att ändra ovanor till bättre vanor steg efter steg och nå en hållbar hälsosam livsstil är Ulrikas önskan. Tiotusentals personer har följt Ulrikas kostscheman i 66 Day Challenge under de senaste åren och har lyckats göra en hälsoförändring på många plan. <br/><br/><b>Ulrika Davidsson</b> är kostrådgivare, receptkreatör och bästsäljande författare till över 35 böcker. Hennes kickstartskurser har hjälpt tiotusentals personer att nå sin målvikt och finna en mer hållbar och hälsosam livsstil. </p>
-
Title:
Hela Familjens Kokbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Hela Familjens Kokbok [Bok / Kartonnage]
Hela Familjens Kokbok Bok
Hela Familjens Kokbok [Bok / Kartonnage]
-
Title:
Fodmap Kokboken - 125 Recept Som Får Din Mage I Balans
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
I denna uppdaterade upplaga av FODMAP kokboken förklaras pedagogiskt hur FODMAP fungerar och hur man komponerar sina måltider på bästa sätt. Här finns också ett 4 6 veckors program som kan lindra en IBS-mage så att man sakta kan återgå till vanlig kost efter avslutad FODMAP-kur.Uttrycket FODMAP stå...
Fodmap Kokboken - 125 Recept Som Får Din Mage I Balans Bok
<p>I denna uppdaterade upplaga av FODMAP kokboken förklaras pedagogiskt hur FODMAP fungerar och hur man komponerar sina måltider på bästa sätt. Här finns också ett 4 6 veckors program som kan lindra en IBS-mage så att man sakta kan återgå till vanlig kost efter avslutad FODMAP-kur.</p><p>Uttrycket FODMAP står för fermenterbara oligosackarider, disackarider, monosackarider och polyol. De finns i varor som innehåller mycket fruktos, som äpplen, mango och honung, men även i mejerivaror och i lök och vitlök.</p><p>Lucy Whigham har en master i näringslära från universitetet i Notthingham, Storbritannien. Hon är specialiserad på olika sjukdomar och problem rörande matsmältningen och är särskilt intresserad av IBS. Efter en påbyggnadsutbildning i FODMAP vid Kings College i London blev hon en av de första som applicerade FODMAP-dieten på sina patienter.</p>
-
Title:
Grillfest Med Vänner - Bbq & Grill
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Vad kan man göra med en grill? Massor! En av Sveriges genom tiderna mest utgivna kokboksförfattare - TV-kocken Frederik Zäll bjuder in oss till en värld av glödande kol och varma leenden, där han presenterar en riktigt maffig mängd läckra grillrecept skapade för att njutas i gott sällskap under bar...
Grillfest Med Vänner - Bbq & Grill Bok
<p>Vad kan man göra med en grill? Massor! En av Sveriges genom tiderna mest utgivna kokboksförfattare - TV-kocken Frederik Zäll bjuder in oss till en värld av glödande kol och varma leenden, där han presenterar en riktigt maffig mängd läckra grillrecept skapade för att njutas i gott sällskap under bar himmel. Varje sida är fylld med frestande bilder som väcker aptiten hos alla, från hängivna grill- & barbecuefantaster till de som precis dragit igång sin grillresa. Det finns recept för både klassisk kolgrill eller gasolgrill och även en hel del recept och tips för en riktigt bra barbecue som Brisket & Pork belly burnt ends. I boken finns även inspiration och mat som tillagas direkt på grillens stekbord för vem vill inte bjuda in hela kompisgänget på sliders eller smashed tacos..? </p><p>Boken tar oss också med på en resa genom USA där Frederik har ett helt kapitel om hans favoritplatser i både New York, Florida, San Francisco och så klart Texas. En form av resedagbok med massor av bilder och tips från olika favoritmål i landet i väst. Frederik skriver också om grillandets hantverk, från de bästa teknikerna för perfekt glöd och rökning till tips om val av grillutrustning. </p><p>Frederik delar med sig av personliga historier, minnen och kärleken till att samla vänner och familj kring grillen, oavsett om det är för en enkel vardagsmiddag eller en festlig helg. Vad är en fantastisk grillupplevelse för mig? Vad betyder grillen för någon i Texas, jämfört med en svensk sommargrillning? Jag har samlat en mängd smakrika och inspirerande recept där vi rör oss bland klassiker och nyskapande rätter, från glödande smårätter till saftiga huvudrätter och grillade sides. </p><p>Om författaren </p><p>Frederik Zäll är en av Sveriges genom tiderna mest publicerade kokboksförfattare. Över 30 kokböcker har getts ut och det här är garanterat inte den sista! Han har även skrivit barnbokstrilogin Drakarnas Land som inom kort kommer i en nyutgåva och är välkänd som TV-kock från TV4 Nyhetsmorgon samt tidigare programledare för SVTs Överraskningen. Frederik är även gitarrist och pianist i bandet Eskobar som turnerat världen runt sedan 1999. Under 2025 släpps debutalbumet and the storm från Frederiks nya band The River där Frederik är gitarrist och sångare. En sann multikonstnär kan man lugnt konstatera. </p>
-
Title:
Airfryer - Grundbok Med Nya Och Klassiska Recept
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
"Genom personlig och trevlig inledning leds läsaren in i en helt ny airfryer-värld. Från förrätt till dessert, allt som behövs är en airfryer. Denna kokbok bjuder på många, nya, och klassiska recept som jag inte trodde kunde genomföras med endast en maskin." / Mariestads-TidningenKrispigt, saftigt,...
Airfryer - Grundbok Med Nya Och Klassiska Recept Bok
<p><b><i>"Genom personlig och trevlig inledning leds läsaren in i en helt ny airfryer-värld. Från förrätt till dessert, allt som behövs är en airfryer. Denna kokbok bjuder på många, nya, och klassiska recept som jag inte trodde kunde genomföras med endast en maskin." / Mariestads-Tidningen</i></b></p><p><b>Krispigt, saftigt, gott, hälsosamt och enkelt! Skandinaviens airfryerdrottning visar vägen. </b> </p><p>Med den här airfryer-kokboken får du massor av nya och klassiska recept, tillsammans med de bästa tipsen på hur du får maten både krispig och saftig. Att använda en airfryer är det bästa du kan göra för att spara tid i vardagen. Med hjälp av kraftigt cirkulerande varmluft gör airfryern att maten tillagas snabbare samtidigt som du behöver mindre fett i matlagningen.</p><p>Boken innehåller över hundra recept på allt från snacks, frysmat och förrätter till grönsaker, kött och fisk. Här finns även tips på inställningar, tider och en konverteringstabell från ugn till airfryer. Britt Andersen är Skandinaviens okrönta airfryerdrottning. Här samlar hon sina bästa knep och rätter, vilket gör detta till den definitiva guiden för alla som vill börja använda en airfryer.</p><p><b>Röster om boken: </b></p><p><i>"Airfryer är en kokbok med en imponerande samling recept, men också en hyllning till denna hushållsapparat. De över 100 enkla och välformulerade recepten är indelade i fyra huvudgrupper, inklusive smårätter, huvudrätter och efterrätter. Betyg 4/5. Mycket bra." Bibliotekstjänst</i></p>
-
Title:
Veckans Kaka
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Det hela började med några drömmar till kaffet. Sedan bestämde sig den bakande frisören Linda Schuster för att bjuda sina kunder på en ny kaka varje vecka. Hembakad så klart! Därmed var Veckans kaka född. Nu har Linda samlat sina och kundernas favoriter i en egen kakbok. Veckans kaka består av 52 f...
Veckans Kaka Bok
Det hela började med några drömmar till kaffet. Sedan bestämde sig den bakande frisören Linda Schuster för att bjuda sina kunder på en ny kaka varje vecka. Hembakad så klart! Därmed var Veckans kaka född. Nu har Linda samlat sina och kundernas favoriter i en egen kakbok. Veckans kaka består av 52 fantastiskt läckra bakverk. Alla är baserade på de bästa ingredienserna och framtagna med en stor portion kärlek. Många av recepten är enkla och lätta att baka. Andra lite mer avancerade. Det finns något för varje kakälskare! Som klassiska kanelbullar, semlor med twist, fluffiga maränger, fyllda muffins, mumsiga pajer, söta biskvier, saftiga sockerkakor, frasiga snittar, maffiga sommartårtor, knäckiga kladdkakor, extra fina chokladbollar och så mycket mer
Utvalt - Svenska
Snabbt, Smidigt Och Näringsrikt Med Knatteplock - 55 Recept För Hela Familjen
Många småbarnsföräldrar delar upplevelsen av att känna höga krav och ha ont om tid. Barnen behöver mat nu! Men vad? Den här boken vill förenkla vardagen med snabba, goda och nyttiga recept för hela f...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt