Svenska
Mest sålda
-
Title:
Morberg Lagar Husmanskost
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Husmanskosten har för länge sedan tagit steget in i de fina salongerna. Idag kan man gå på lyxkrog och äta fläsklägg med rotmos för trehundrafemton spänn. Rätt tillagad har husmanskosten varit rätt i mer än hundra år och den kommer att vara rätt i flera hundra år till. Så i denna bibel har jag saml...
Morberg Lagar Husmanskost Bok
<p>Husmanskosten har för länge sedan tagit steget in i de fina salongerna. Idag kan man gå på lyxkrog och äta fläsklägg med rotmos för trehundrafemton spänn. Rätt tillagad har husmanskosten varit rätt i mer än hundra år och den kommer att vara rätt i flera hundra år till. Så i denna bibel har jag samlat inte alla men gott och väl 150 klassiska husmansrecept. Bland dem ska mina barnbarnsbarn bläddra har jag i all ödmjukhet tänkt.</p><p>Per</p><p>Den traditionella söndagssteken tar plats igen på middagsbordet i Per Morbergs nya stora kokbok, där han visar att rejäl svensk husmanskost lagad från grunden är något annat än bruna bönor i plastkorv och kåldolmar från frysdisken.</p><p>Få lär sakna sina favoriter bland recepten. Här trängs etablerade trotjänare som köttbullar, fläskpannkaka och gravad lax med halvt bortglömda finesser som stuvad lake, sillbullar och katrinplommonsufflé. Obligatoriska tillbehör som remouladsås och pressgurka är självklart också med i boken som är enkelt och traditionellt uppdelad i kött-, fisk-, grönsaksrätter osv. En blivande husmansklassiker!</p>
-
Title:
66 Day Challenge - Jorden Runt
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
I Ulrika Davidssons tredje bok i succéserien 66 Day Challenge tar hon med sina läsare och följare på en matresa jorden runt med enkel matlagning och spännande smaker från Asien, Mellanöstern, Medelhavet, Sydamerika, USA och även den nordiska maten. Recepten är skapade med omsorg så att de mättar br...
66 Day Challenge - Jorden Runt Bok
<p>I Ulrika Davidssons tredje bok i succéserien 66 Day Challenge tar hon med sina läsare och följare på en matresa jorden runt med enkel matlagning och spännande smaker från Asien, Mellanöstern, Medelhavet, Sydamerika, USA och även den nordiska maten. Recepten är skapade med omsorg så att de mättar bra, är lättlagade, håller ett lågt kolhydratsinnehåll och även tar hänsyn till kalorier helt enkelt 66 dagar med mycket matglädje! </p><p>Kostschemana är minutiöst utformade och enkla att följa och bjuder på såväl frukost, lunch och middagar under 10 veckor. Hemligheten med Ulrikas kostscheman är den dagliga variationen av kaloriintaget som förändrar förbränningen och gör att man snabbt kan gå ner i vikt på ett hållbart sätt. </p><p>De ger bättre hälsa, piggare känsla och skillnad på vågen. Många som följer dessa 66 dagar tappar i snitt 12 kilo och upplever en stor hälsoförändring och -förbättring på många plan. Dessutom öppnas en ny värld av smaker med råvaror och kryddor från hela världen som skapar variation på tallriken vecka för vecka. </p><p>Recepten är indelade i frukost, vegetariskt, kött, fågel, fisk och skaldjur och några riktigt smarriga desserter. Vad sägs om till exempel goda juicer och frukostbröd, smoothiebowls, arabiska ägg, grekiska minipajer, persisk kyckling, Västerbottenpizza med skaldjur, rödbetor med halloumi, asiatiska kåldolmar, tomatsoppa, tonfisk med wasabi-majjo, spenatwraps och kanske unnar du dig en chokladtårta eller rabarberpaj till efterrätt </p><p>Boken innehåller:<br/>- Kostscheman för 66 dagar med ca 100 kalori- och kolhydratsberäknade recept för alla måltider<br/>- Råvaruguide och inköpslistor Enkla recept som går att förbereda, frysa in eller förvara i kylen och ha med som matlåda<br/>- Guide till hur du förändrar dåliga vanor<br/>- Om kost, planering, matlagning<br/>- Om hunger och sötsug<br/>- Träning, motion, återhämtning och stresshantering <br/>- Mättande recept som håller blodsockret på en jämn nivå och mättar länge<br/>- Näringsrikt kostschema med mycket vitaminer, mineraler, antioxidanter och med råvaror som ger istället för att ta energi <br/></p><p>Att få möjlighet att ändra ovanor till bättre vanor steg efter steg och nå en hållbar hälsosam livsstil är Ulrikas önskan. Tiotusentals personer har följt Ulrikas kostscheman i 66 Day Challenge under de senaste åren och har lyckats göra en hälsoförändring på många plan. <br/><br/><b>Ulrika Davidsson</b> är kostrådgivare, receptkreatör och bästsäljande författare till över 35 böcker. Hennes kickstartskurser har hjälpt tiotusentals personer att nå sin målvikt och finna en mer hållbar och hälsosam livsstil. </p>
-
Title:
Hela Familjens Kokbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Hela Familjens Kokbok [Bok / Kartonnage]
Hela Familjens Kokbok Bok
Hela Familjens Kokbok [Bok / Kartonnage]
-
Title:
Grillfest Med Vänner - Bbq & Grill
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Vad kan man göra med en grill? Massor! En av Sveriges genom tiderna mest utgivna kokboksförfattare - TV-kocken Frederik Zäll bjuder in oss till en värld av glödande kol och varma leenden, där han presenterar en riktigt maffig mängd läckra grillrecept skapade för att njutas i gott sällskap under bar...
Grillfest Med Vänner - Bbq & Grill Bok
<p>Vad kan man göra med en grill? Massor! En av Sveriges genom tiderna mest utgivna kokboksförfattare - TV-kocken Frederik Zäll bjuder in oss till en värld av glödande kol och varma leenden, där han presenterar en riktigt maffig mängd läckra grillrecept skapade för att njutas i gott sällskap under bar himmel. Varje sida är fylld med frestande bilder som väcker aptiten hos alla, från hängivna grill- & barbecuefantaster till de som precis dragit igång sin grillresa. Det finns recept för både klassisk kolgrill eller gasolgrill och även en hel del recept och tips för en riktigt bra barbecue som Brisket & Pork belly burnt ends. I boken finns även inspiration och mat som tillagas direkt på grillens stekbord för vem vill inte bjuda in hela kompisgänget på sliders eller smashed tacos..? </p><p>Boken tar oss också med på en resa genom USA där Frederik har ett helt kapitel om hans favoritplatser i både New York, Florida, San Francisco och så klart Texas. En form av resedagbok med massor av bilder och tips från olika favoritmål i landet i väst. Frederik skriver också om grillandets hantverk, från de bästa teknikerna för perfekt glöd och rökning till tips om val av grillutrustning. </p><p>Frederik delar med sig av personliga historier, minnen och kärleken till att samla vänner och familj kring grillen, oavsett om det är för en enkel vardagsmiddag eller en festlig helg. Vad är en fantastisk grillupplevelse för mig? Vad betyder grillen för någon i Texas, jämfört med en svensk sommargrillning? Jag har samlat en mängd smakrika och inspirerande recept där vi rör oss bland klassiker och nyskapande rätter, från glödande smårätter till saftiga huvudrätter och grillade sides. </p><p>Om författaren </p><p>Frederik Zäll är en av Sveriges genom tiderna mest publicerade kokboksförfattare. Över 30 kokböcker har getts ut och det här är garanterat inte den sista! Han har även skrivit barnbokstrilogin Drakarnas Land som inom kort kommer i en nyutgåva och är välkänd som TV-kock från TV4 Nyhetsmorgon samt tidigare programledare för SVTs Överraskningen. Frederik är även gitarrist och pianist i bandet Eskobar som turnerat världen runt sedan 1999. Under 2025 släpps debutalbumet and the storm från Frederiks nya band The River där Frederik är gitarrist och sångare. En sann multikonstnär kan man lugnt konstatera. </p>
-
Title:
Veckans Kaka
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Det hela började med några drömmar till kaffet. Sedan bestämde sig den bakande frisören Linda Schuster för att bjuda sina kunder på en ny kaka varje vecka. Hembakad så klart! Därmed var Veckans kaka född. Nu har Linda samlat sina och kundernas favoriter i en egen kakbok. Veckans kaka består av 52 f...
Veckans Kaka Bok
Det hela började med några drömmar till kaffet. Sedan bestämde sig den bakande frisören Linda Schuster för att bjuda sina kunder på en ny kaka varje vecka. Hembakad så klart! Därmed var Veckans kaka född. Nu har Linda samlat sina och kundernas favoriter i en egen kakbok. Veckans kaka består av 52 fantastiskt läckra bakverk. Alla är baserade på de bästa ingredienserna och framtagna med en stor portion kärlek. Många av recepten är enkla och lätta att baka. Andra lite mer avancerade. Det finns något för varje kakälskare! Som klassiska kanelbullar, semlor med twist, fluffiga maränger, fyllda muffins, mumsiga pajer, söta biskvier, saftiga sockerkakor, frasiga snittar, maffiga sommartårtor, knäckiga kladdkakor, extra fina chokladbollar och så mycket mer
-
Title:
Japansk Comfort Food - 60 Recept För Hemmamatlagning
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Finalist till Cajsa Warg-priset Årets kokbok ”Det som imponerar mest iJapansk comfort foodär de genuina japanska recepten som kan tillagas med lättåtkomliga svenska ingredienser kombinerade med japanska smakförstärkare. … Detta är en fantastisk och ...
Japansk Comfort Food - 60 Recept För Hemmamatlagning Bok
<p><strong>Finalist till Cajsa Warg-priset Årets kokbok</strong></p> <p>”Det som imponerar mest i<em>Japansk comfort food</em>är de genuina japanska recepten som kan tillagas med lättåtkomliga svenska ingredienser kombinerade med japanska smakförstärkare. … Detta är en fantastisk och glädjande introduktion till det japanska köket och jag är djupt imponerad.” Betyg 5 av 5<em><br/><strong>BTJ</strong></em></p> <p><em>Japansk comfort food</em> innefattar de allra godaste rätterna som tonkatsu, teriyaki, karaage, snabbramen och olika donburi – ris med topping. Mat som är enkel att laga hemma, med råvaror som är lätta att få tag på, och som funkar att laga vardag som helg. Och även om rätterna är enkla gör finishen i recepten att smakerna blir autentiska och mycket goda.</p> <p>Japanska kocken Saori Ichihara flyttade till Sverige för flera år sen och när hennes hemlängtan är som störst lagar hon japansk mat. I Japan har man ofta hemmaversioner av restaurang- och gatumat och detta är Saoris hemmarecept.</p> <p>Totalt innehåller boken ett 60-tal recept uppdelade i nudlar, stekt, grytor, friterat, ris och skafferi. Många recept lagas med kött och fisk men eftersom de flesta såser är vegetariska går det lätt att göra grönsaksversioner.</p> <p>Den här boken är för dig som är nyfiken på det japanska köket och vill äta det oftare.</p> <p>Saori Ichihara är född och uppvuxen i i Japan där hon jobbade som kock på olika restauranger i Kyoto, Osaka och Tokyo. I Sverige har hon jobbat på bland annat hyllade Esperanto, Shibumi och Oaxen krog innan hon blev kökschef på egna restaurangen Ichi, som fokuserade på nordiskjapansk mat. 2015 kom hon på tredje plats i Årets kock och 2017 blev hon vald till Sveriges bästa kvinnliga kock av Stella. Idag frilansar Saori och har och har bland annat olika pop up-restauranger runtom i Norden.</p>
-
Title:
Fiskkokboken - En Kokbok För Alla Som Trivs I Köket
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
ENKEL VÄG TILL GODA FISKRÄTTER!<br>Denna bok har i sin utgångspunkt i de kunskaper som krävs för att framhäva fiskens underbara smaker och konsistens. Med dessa kunskaper är det sedan möjligt för läsaren att tillaga alla de fantastiska recept som presenteras i boken och framstå som något av e...
Fiskkokboken - En Kokbok För Alla Som Trivs I Köket Bok
ENKEL VÄG TILL GODA FISKRÄTTER!<br>Denna bok har i sin utgångspunkt i de kunskaper som krävs för att framhäva fiskens underbara smaker och konsistens. Med dessa kunskaper är det sedan möjligt för läsaren att tillaga alla de fantastiska recept som presenteras i boken och framstå som något av en mästerkock i köket.
Utvalt - Svenska
Smaker - Örter & Kryddor
Man brukar säga att matlagning i grunden handlar om att hitta en harmonisk balans av grundsmaker, som salt ochsött, syrligt och beskt – men det räcker inte för att skapa n&a...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt