Svenska
Mest sålda
-
Title:
52 Whisky Du Måste Dricka Innan Du Dör
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
En av våra mest sålda whiskyböcker kommer här i en rejält uppdaterad nyutgåva. Denna utgåva har nära trettio nya sorter som omsorgsfullt analyserats och valts ut under Örjan Westerlunds sensoriska lupp. Till antalet en ny sort i veckan. Till innehållet whisky som osar torvrök, ler honungssött mot s...
52 Whisky Du Måste Dricka Innan Du Dör Bok
<p>En av våra mest sålda whiskyböcker kommer här i en rejält uppdaterad nyutgåva. </p><p>Denna utgåva har nära trettio nya sorter som omsorgsfullt analyserats och valts ut under Örjan Westerlunds sensoriska lupp. Till antalet en ny sort i veckan. Till innehållet whisky som osar torvrök, ler honungssött mot smaklökarna eller är knäckiga som knastrig crème caramel. Här finns gyllene droppar att njuta av på eftermiddagen och efter middagen. </p><p>52 whisky du måste dricka innan du dör ger shoppingtips för varje vecka. Du finner presenter till både dig själv och dina vänner. </p><p>Boken ger dig en fast punkt i tillvaron när Systembolagets hyllor tycks oöverskådliga och då taxfree-shopen på färjan gungar. Boken täcker in klassiker och nyheter, både för nyfrälsta och ärrade whiskydrickare.</p><p>Träffsäkra och underhållande smak- och doftomdömena ger både alldagliga smaknoter som smörkola och torvrök, men även många som urartar till sensoriska höjder av bildäck, bullar, brûlée och banandoftande bakelit. </p><p>Urvalet är från världens alla destillerande hörn. Utrymme finns för egna kommentarer. Fördjupning som avslutning i en faktarik ABC-del. Här är kort och gott massor av whisky att avnjuta i lugn och ro, eller vänners stimmiga sällskap. Skål och god läsning! </p><p>OM FÖRFATTAREN</p><p>Örjan Westerlunds 52 tidigare böcker om whisky, bourbon, öl och gin finns utgivna på 10 språk i 23 länder, och är sålda i mer än en halv miljon exemplar. Föregångaren 101 whisky du måste dricka innan du dör har sålt i stora upplagor sedan 2009. Örjan Westerlunds Bourbon & American Whiskey vann pris som världens bästa whiskybok 2017, och han belönades 2019 för sina ljudböcker om whisky hos Storytel. Örjan Westerlund har arrangerat hundratals whisky- och ölprovningar, och medverkat som whiskydomare för Stockholm Beer & Whisky Festival och som sensorisk bedömare av kryddsprit och rom hos V&S Group. </p>
-
Title:
Charkuteri För Hemmabruk - Korv, Pålägg Och Andra Delikatesser
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Charkuteri för hemmabruk Gör korv, pålägg och andra delikatesserEn instruktionsbok, kokbok och receptsamling för den som vill öka på sina kunskaper och förmåga för tillverkning av charkuteriprodukter. Vänder sig till hemmakockar och andra intresserade som vill lära sig charkuterikonsten. Boken är ...
Charkuteri För Hemmabruk - Korv, Pålägg Och Andra Delikatesser Bok
<p><b>Charkuteri för hemmabruk </b></p><p><b>Gör korv, pålägg och andra delikatesser</b></p><p>En instruktionsbok, kokbok och receptsamling för den som vill öka på sina kunskaper och förmåga för tillverkning av charkuteriprodukter. Vänder sig till hemmakockar och andra intresserade som vill lära sig charkuterikonsten. </p><p>Boken är skriven på ett lättsamt sätt och förklarar de olika charkuteriprocesserna enkelt och rakt. Tillverkningen av bokens charkuterier utgår från enkla råvaror och den utrustning de flesta har i sina kök. Recepten innehåller vanliga vardagliga ingredienser utan en massa konserveringsmedel och kemikalier. </p><p>Boken visar tillverkning av olika sorters skinka, tunga, bresaola, torkat kött, rostbiff, rimmat kött, rökt fläsk, leverkorv, terriner, pastejer och patéer, charkuterier på fisk och inte minst alla ljuvliga korvar. </p><p><b>Alf Andersson</b> har arbetat professionellt med charkuteritillverkning och har skrivit flera böcker de senaste 30 åren. Böcker som tack vare sitt noggranna och pedagogiska sätt trycks i upplaga efter upplaga. Böcker som <i>Styckning av vilt </i>och<i> Rökning Så röker du kött och fisk</i> är älskade klassiker.</p><p>Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå i boken. Charkuteri för hemmabruk är helt ensam i sitt slag i den svenska bokutgivningen. Tillförlitlig information om tillverkning av pålägg, korvar och delikatesser har länge efterfrågats och nu är boken här.</p>
-
Title:
Pop - Postoperativa Portioner - Dietistens Recept Och Råd För Dig Som Har Gjort En Viktoperation
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
PoP Postoperativa portioner är en receptbok som innehåller över 40 goda, näringsrika och lättlagade recept för dig som har gjort en viktoperation, oavsett operationsmetod. Syftet med boken är att inspirera till goda matvanor och ge kunskap kring hur du kan öka ditt näringsintag. Boken innehåller oc...
Pop - Postoperativa Portioner - Dietistens Recept Och Råd För Dig Som Har Gjort En Viktoperation Bok
<p><i>PoP Postoperativa portioner</i> är en receptbok som innehåller över 40 goda, näringsrika och lättlagade recept för dig som har gjort en viktoperation, oavsett operationsmetod. Syftet med boken är att inspirera till goda matvanor och ge kunskap kring hur du kan öka ditt näringsintag. Boken innehåller också tips och råd för hur du lättare ska kunna hålla dig till din kostplan. <i>PoP</i> lämpar sig även för dig som inte har gjort någon operation utan bara vill äta lite nyttigare.</p><p><i>PoP</i> är skriven av dietist Therese Goding som har arbetat inom området överviktskirurgi i snart 10 år. Hennes första bok <i>Ett liv med sleeve</i> är fortfarande till stor hjälp för många som ska eller har genomgång en viktoperation. <i>PoP</i> följer upp som en kokbok med praktiska tips och ska underlätta ytterligare till att följa kostråden och äta hälsosamt. </p>
-
Title:
66 Day Challenge - Jorden Runt
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
I Ulrika Davidssons tredje bok i succéserien 66 Day Challenge tar hon med sina läsare och följare på en matresa jorden runt med enkel matlagning och spännande smaker från Asien, Mellanöstern, Medelhavet, Sydamerika, USA och även den nordiska maten. Recepten är skapade med omsorg så att de mättar br...
66 Day Challenge - Jorden Runt Bok
<p>I Ulrika Davidssons tredje bok i succéserien 66 Day Challenge tar hon med sina läsare och följare på en matresa jorden runt med enkel matlagning och spännande smaker från Asien, Mellanöstern, Medelhavet, Sydamerika, USA och även den nordiska maten. Recepten är skapade med omsorg så att de mättar bra, är lättlagade, håller ett lågt kolhydratsinnehåll och även tar hänsyn till kalorier helt enkelt 66 dagar med mycket matglädje! </p><p>Kostschemana är minutiöst utformade och enkla att följa och bjuder på såväl frukost, lunch och middagar under 10 veckor. Hemligheten med Ulrikas kostscheman är den dagliga variationen av kaloriintaget som förändrar förbränningen och gör att man snabbt kan gå ner i vikt på ett hållbart sätt. </p><p>De ger bättre hälsa, piggare känsla och skillnad på vågen. Många som följer dessa 66 dagar tappar i snitt 12 kilo och upplever en stor hälsoförändring och -förbättring på många plan. Dessutom öppnas en ny värld av smaker med råvaror och kryddor från hela världen som skapar variation på tallriken vecka för vecka. </p><p>Recepten är indelade i frukost, vegetariskt, kött, fågel, fisk och skaldjur och några riktigt smarriga desserter. Vad sägs om till exempel goda juicer och frukostbröd, smoothiebowls, arabiska ägg, grekiska minipajer, persisk kyckling, Västerbottenpizza med skaldjur, rödbetor med halloumi, asiatiska kåldolmar, tomatsoppa, tonfisk med wasabi-majjo, spenatwraps och kanske unnar du dig en chokladtårta eller rabarberpaj till efterrätt </p><p>Boken innehåller:<br/>- Kostscheman för 66 dagar med ca 100 kalori- och kolhydratsberäknade recept för alla måltider<br/>- Råvaruguide och inköpslistor Enkla recept som går att förbereda, frysa in eller förvara i kylen och ha med som matlåda<br/>- Guide till hur du förändrar dåliga vanor<br/>- Om kost, planering, matlagning<br/>- Om hunger och sötsug<br/>- Träning, motion, återhämtning och stresshantering <br/>- Mättande recept som håller blodsockret på en jämn nivå och mättar länge<br/>- Näringsrikt kostschema med mycket vitaminer, mineraler, antioxidanter och med råvaror som ger istället för att ta energi <br/></p><p>Att få möjlighet att ändra ovanor till bättre vanor steg efter steg och nå en hållbar hälsosam livsstil är Ulrikas önskan. Tiotusentals personer har följt Ulrikas kostscheman i 66 Day Challenge under de senaste åren och har lyckats göra en hälsoförändring på många plan. <br/><br/><b>Ulrika Davidsson</b> är kostrådgivare, receptkreatör och bästsäljande författare till över 35 böcker. Hennes kickstartskurser har hjälpt tiotusentals personer att nå sin målvikt och finna en mer hållbar och hälsosam livsstil. </p>
-
Title:
Herman Hedning. Beer, Brewing & Bastards - Herman Hednings Brutalkompletta Seriebibel Om Öl
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Herman Hednings brutalkompletta seriebibel om öl. I denna mastodonta serie- och ölbibel hittar du allt du behöver veta om världens olika öl. Den tar dig med på en resa i ölets historia. Hur tillverkningen av denna skummande dryck går till. Ingrediensernas funktion. Vilka olika öltyper du med störst...
Herman Hedning. Beer, Brewing & Bastards - Herman Hednings Brutalkompletta Seriebibel Om Öl Bok
Herman Hednings brutalkompletta seriebibel om öl.<br/><br/>I denna mastodonta serie- och ölbibel hittar du allt du behöver veta om världens olika öl. Den tar dig med på en resa i ölets historia. Hur tillverkningen av denna skummande dryck går till. Ingrediensernas funktion. Vilka olika öltyper du med största sannolikhet kommer att stöta på i olika länder. Hur du anordnar en ölprovning och vilka ölglas som passar bäst till de olika öltyperna. Du kommer även få dyka djupare in i viktiga ölländers kultur och historia som Belgien, Tyskland, Tjeckien, Skottland, England, USA och Sverige m fl. Här kommer även få lite tips på bryggerier och deras öl. Dessutom får du naturligtvis en ohygglig mängd ölrelaterade Herman Hedning-serier!<br/><br/>All öltext är smakfullt sammanställt av Peter M Eronson, Sveriges mest lästa ölboksförfattare med över 100 000 sålda exemplar av både ölböcker och hembryggarböcker. Utöver författare är han även öldomare och ölbryggare. Serierna står givetvis Jonas Darnell bakom och med Herman Hedning kan han titulera sig som en av Sveriges mest lästa serieskapare med över 700 000 sålda böcker och tidningar om Herman Hedning. Jonas är även en fullblodad ölentusiast.
-
Title:
Airfryer - Introduktion Och 70 Enkla Recept För Svenska Smaklökar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Vill du laga mat och baka på kort tid, fettsnålt och med enkla och goda basrecept? Gärna energisnålt och med minimalt av disk? Välkommen till airfryerns underbara värld! I Airfryer - Introduktion och enkla recept får du allt du behöver för att komma igång direkt. Den cirkulerande varmluften i en ai...
Airfryer - Introduktion Och 70 Enkla Recept För Svenska Smaklökar Bok
Vill du laga mat och baka på kort tid, fettsnålt och med enkla och goda basrecept? Gärna energisnålt och med minimalt av disk? Välkommen till airfryerns underbara värld! I Airfryer - Introduktion och enkla recept får du allt du behöver för att komma igång direkt. Den cirkulerande varmluften i en airfryer gör att maten blir både smakfrik, saftig och krispig, och du kan tillaga allt från härliga frukostar till hela middagar och bakverk i den. I tillägg till de beprövade och goda basrecepten med typiska svenska favoriter, som helstekt kyckling, hasselbackspotatis och tacopaj, får du även - tabeller över tillagningstid och temperatur - konverteringstabeller för att omvandla dina egna favoritrecept till airfryer - veta hur du tillagar råvaror direkt från frysen - samt mina bästa tips och tricks för att lyckas. Jag tror att du kommer att bli överraskad över hur enkelt det är och hur gott det blir! Kristina Söderström är kokboksförfattare och skribent och bor i Sundsvall. På Isaberg Förlag har hon tidigare gett ut Café Västernorrland och BRUNCH Året runt.
-
Title:
Tjo, Hopp Och Kärlek - Om Maten, Mammorna Och Mig
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Använd det du har! Det är Thomas Lundins devis såväl i köket som i resten av tillvaron. Inspirationen kommer från mommo Nea, fammo Göta, mamma Manne och andra viktiga kvinnor i Thomas liv. De har visat att det går att ta till vara allt och skapa något nytt av rester det gäller mat, men också männis...
Tjo, Hopp Och Kärlek - Om Maten, Mammorna Och Mig Bok
<p>Använd det du har! Det är Thomas Lundins devis såväl i köket som i resten av tillvaron. Inspirationen kommer från mommo Nea, fammo Göta, mamma Manne och andra viktiga kvinnor i Thomas liv. De har visat att det går att ta till vara allt och skapa något nytt av rester det gäller mat, men också människor. Med kärlekens kitt kan det bli något nytt av det mesta.</p><p>Tjo, hopp och kärlek handlar om Thomas Lundin själv. Om somrarna i Västanfjärd, om sorg och passion, om att vara en pappa som behöver applåder. Här finns mängder av favoriter ur den Lundinska receptsamlingen, rätter som utgör en hållbar stomme för både vardag och fest.</p><p>I bästa fall kan den här boken revolutionera din matlagning, men den passar också dig som inte tycker om att laga mat. Det är tröstande, roande läsning för alla som känner sig lite vissna i vardagen. Kanske en bok att sova med? Gör som du vill!</p>
Utvalt - Svenska
Mera Vego - Mat För Hela Familjen
Älskad kokbok tillbaka i nytt praktiskt format! I en tid då rapporterna om sambandet mellan världens köttproduktion och det växande klimathotet duggar tätt börjar allt fler blickar lämna charkdisken ...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt