Svenska
Mest sålda
-
Title:
Hela Familjens Kokbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Hela Familjens Kokbok [Bok / Kartonnage]
Hela Familjens Kokbok Bok
Hela Familjens Kokbok [Bok / Kartonnage]
-
Title:
Jakten På En Perfekt Rom & Cola
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
"Rom-Robban" Sandqvist har ägnat hela sitt yrkesliv åt rom och är en av våra främsta romexperter. I Jakten på en perfekt Rom & Cola går han igenom allt du inte visste att du behövde veta om drinken: rom och dess historia, olika romtyper och deras karaktäristika, vad som gör en cola riktigt god ...
Jakten På En Perfekt Rom & Cola Bok
"Rom-Robban" Sandqvist har ägnat hela sitt yrkesliv åt rom och är en av våra främsta romexperter. I <i>Jakten på en perfekt Rom & Cola</i> går han igenom allt du inte visste att du behövde veta om drinken: rom och dess historia, olika romtyper och deras karaktäristika, vad som gör en cola riktigt god och var du hittar de bästa sorterna. När du läst denna allemans-handbok, kommer du dessutom att vara rustad, inte bara för den perfekta rom & colan utan för de flesta romdrinkarna i världen.
-
Title:
Svensk Whisky- Pionjärer, Nytänkare Och Utmanare
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
Den svenska whiskybranschen har vuxit upp och mognat. Här finns plötsligt ett tiotal destillerier med egna identiteter och historier: från de fyra stora till de små specialisterna. Och bland whiskykonnässörer är den svenska renommén snart ikapp den skotska - tro det eller ej! Svensk whisky är den f...
Svensk Whisky- Pionjärer, Nytänkare Och Utmanare Bok
<p>Den svenska whiskybranschen har vuxit upp och mognat. Här finns plötsligt ett tiotal destillerier med egna identiteter och historier: från de fyra stora till de små specialisterna. Och bland whiskykonnässörer är den svenska renommén snart ikapp den skotska - tro det eller ej! </p><p><i>Svensk whisky</i> är den första heltäckande boken om svensk whisky och beskriver allt spännande som hänt, destilleri för destilleri, från Skeppets, via Grythyttan till Mackmyra och dagens spännande nytänkare. Vilka värden står vi för? Hur ser egentligen den svenska whiskystilen ut? Vad driver branschen framåt? </p><p><b>Henrik Aflodal</b> (huvudförfattare) är journalist och whiskyexpert. Han är bland annat författare till Aflodals Whisky World och Whisky: Japan och driver sajten The Spirits News. <b>Hans-Olov Öberg</b> (redaktör & fotograf) är prisbelönt, bästsäljande cocktailboksförfattare och -fotograf. Han driver även förlaget Spritz Lit som specialiserar sig på idédrivna böcker om mat och dryck.</p>
-
Title:
Kärlek, Oliver Och Timjan
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Kärlek, oliver och timjan är en numera klassisk kokbok som lockar till goda, vackra och hälsosamma måltider, som en hjälp för att komma i balans och få mera ork. När den kom ut 2001 var den oerhört nyskapande och fortfarande är den i allra högsta grad aktuell. Den nu lätt uppdaterade boken innehåll...
Kärlek, Oliver Och Timjan Bok
<p>Kärlek, oliver och timjan är en numera klassisk kokbok som lockar till goda, vackra och hälsosamma måltider, som en hjälp för att komma i balans och få mera ork. När den kom ut 2001 var den oerhört nyskapande och fortfarande är den i allra högsta grad aktuell. Den nu lätt uppdaterade boken innehåller mer än 250 recept - färgstarka, kryddoftande rätter, med inspiration från medelhavsländerna, Indien, Sydostasien och Sydamerika, samsas med recept med svenska rötter. Här finns maten för både vardag och fest, lite om kött men mer om fisk, härliga vegetariska rätter, fina brödrecept och läckra desserter. En bok fylld av matglädje - för kroppen och för alla sinnen.</p><p></p><p>Kärlek står för omtanke och matglädje, oliver för det fina medelhavsköket och timjan för våra skandinaviska mattraditioner.</p>
-
Title:
Carbonara- Kärlek, Strider Och Myter
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
En av världens enklaste rätter att förstå. Ändå tar pasta alla carbonara en livstid att behärska. Debatten är rena religionskriget: Pecorino eller parmesan? Grädde eller ägg? Pancetta, bacon eller guanciale? Vad är korrekt, vad blir perfekt? Ett felsteg och du är rökt, eller? Jesper Borgenstrand ha...
Carbonara- Kärlek, Strider Och Myter Bok
<p>En av världens enklaste rätter att förstå. Ändå tar pasta alla carbonara en livstid att behärska. Debatten är rena religionskriget: Pecorino eller parmesan? Grädde eller ägg? Pancetta, bacon eller guanciale? Vad är korrekt, vad blir perfekt? Ett felsteg och du är rökt, eller? </p><p>Jesper Borgenstrand har följt carbonaran under hela livet, från barndomsminnena via stegen in på krogen till en karriär som servitör, kock, sommelier, hovmästare, krögare och huvudman bakom fenomenet "Hänt på restaurang". De senaste åren har han ägnat åt att plöja historieböcker, tidningsklipp, receptsamlingar och kroglegender för att reda ut frågorna: Vad är en carbonara? Vad är hemligheten? </p><p>Mellan dessa pärmar beskriver han hela historien i sammanfattning: rötterna hos Italiens kalorikrävande kolgruvearbetare, odödliggjord av hemvändande D-dagssoldater, upplyft till kulturfenomen och konst. Här får du recept inte bara på carbonara och dess föregångare utan nyskapande varianter, utvecklade tillsammans med kocken Mikael Bror Näslund, som för evigt kommer att etablera carbonara som den mångsidiga, smakrika och roliga rätt den är. Av entusiaster, för alla! Leve carbonaran!</p>
-
Title:
I Magen På En Jägare - Konsten Att Jaga Och Laga Vilt
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
»Vår önskan med den här boken är att fler upptäcker det fantastiska viltköttet. Med våra texter och recept vill vi ge människor en sundare, mer balanserad, och ja ... ärligare bild av viltet och jakten, som är det absolut bästa vi vet.«I magen på en jägare ger dig massvis med recept där det vilda k...
I Magen På En Jägare - Konsten Att Jaga Och Laga Vilt Bok
<p><i>»Vår önskan med den här boken är att fler upptäcker det fantastiska viltköttet. Med våra texter och recept vill vi ge människor en sundare, mer balanserad, och ja ... ärligare bild av viltet och jakten, som är det absolut bästa vi vet.«</i></p><p><i>I magen på en jägare</i> ger dig massvis med recept där det vilda köttet står i fokus. Med influenser från världens alla hörn och recept för många olika typer av vilt, från dovhjort till hare och fasan, finns här något för alla. Danyel och Lubbes personliga tilltal och generöst förklarande texter om jakt och djur bjuder in både dig som redan är övertygad om det vilda köttets förträfflighet, dig som aldrig någonsin vågat smaka på viltkött och dig som bara råkar ha ett halvt rådjur i frysen som du inte vet vad du ska göra av.</p><p>*</p><p><b>Lubbe Garell</b> är yrkesjägare och fotograf. <b>Danyel Couet</b> är prisbelönt kock och krögare. Tillsammans driver de Youtube-kanalen Shots & Pots, där deras filmer om jakt och matlagning fått mycket uppmärksamhet för sitt ärliga och roliga tilltal.</p>
-
Title:
Nyfiken På Naturvin
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
I Château vadå avslöjade Mats-Eric Nilsson hur lätt det är att bli lurad av vinbranschens vackra slott och fagra löften. Nu kommer den fristående uppföljaren Nyfiken på naturvin, om industrivinets raka motsats. Här finns allt du behöver veta om de viner som framställs utan skadliga gifter och onödi...
Nyfiken På Naturvin Bok
<p>I <i>Château vadå</i> avslöjade Mats-Eric Nilsson hur lätt det är att bli lurad av vinbranschens vackra slott och fagra löften. Nu kommer den fristående uppföljaren <i>Nyfiken på naturvin</i>, om industrivinets raka motsats. </p><p>Här finns allt du behöver veta om de viner som framställs utan skadliga gifter och onödiga tillsatser: rött, vitt, rosé, bubbel och orange! Visste du att den första årgången gjordes redan för 8000 år sedan? </p><p>Tillsammans med fotografen Lena Granefelt får vi följa med till ett av de hetaste naturvinsområdena, sydfranska Languedoc, och även möta många eldsjälar från andra delar av denna spännande vinvärld. </p><p>För alla som blivit nyfikna på detta småskaligt framställda vin är detta den första riktiga guiden på svenska. Var kan man hitta det? Hur smakar det egentligen? Vad är ett rimligt pris att betala för en flaska? Och stämmer det att man blir mindre bakis? Boken, som är full av kloka tips och roliga fakta, innehåller även en unik förteckning över mer än 900 naturvinsproducenter.</p>
Utvalt - Svenska
Vardagsfavoriter Med En Twist
"Vad ska vi äta till middag?" Det är för många den svåraste frågan för att lösa vardagspusslet. Men tänk efter, behöver det verkligen vara så? Och varför äter vi inte lika god mat i veckan som under ...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt