Svenska
Mest sålda
-
Title:
Klona Öl - Brygg Och Återskapa Bryggeriernas Fantastiska Öl
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Klona Öl - Brygg Och Återskapa Bryggeriernas Fantastiska Öl [Bok / Inbunden]
Klona Öl - Brygg Och Återskapa Bryggeriernas Fantastiska Öl Bok
Klona Öl - Brygg Och Återskapa Bryggeriernas Fantastiska Öl [Bok / Inbunden]
-
Title:
Budgetveganen - Över 100 Växtbaserade Recept Som Inte Kosta
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Budgetveganen - Över 100 Växtbaserade Recept Som Inte Kosta [Bok / Inbunden]
Budgetveganen - Över 100 Växtbaserade Recept Som Inte Kosta Bok
Budgetveganen - Över 100 Växtbaserade Recept Som Inte Kosta [Bok / Inbunden]
-
Title:
Fodmap Kokboken - 125 Recept Som Får Din Mage I Balans
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
I denna uppdaterade upplaga av FODMAP kokboken förklaras pedagogiskt hur FODMAP fungerar och hur man komponerar sina måltider på bästa sätt. Här finns också ett 4 6 veckors program som kan lindra en IBS-mage så att man sakta kan återgå till vanlig kost efter avslutad FODMAP-kur.Uttrycket FODMAP stå...
Fodmap Kokboken - 125 Recept Som Får Din Mage I Balans Bok
<p>I denna uppdaterade upplaga av FODMAP kokboken förklaras pedagogiskt hur FODMAP fungerar och hur man komponerar sina måltider på bästa sätt. Här finns också ett 4 6 veckors program som kan lindra en IBS-mage så att man sakta kan återgå till vanlig kost efter avslutad FODMAP-kur.</p><p>Uttrycket FODMAP står för fermenterbara oligosackarider, disackarider, monosackarider och polyol. De finns i varor som innehåller mycket fruktos, som äpplen, mango och honung, men även i mejerivaror och i lök och vitlök.</p><p>Lucy Whigham har en master i näringslära från universitetet i Notthingham, Storbritannien. Hon är specialiserad på olika sjukdomar och problem rörande matsmältningen och är särskilt intresserad av IBS. Efter en påbyggnadsutbildning i FODMAP vid Kings College i London blev hon en av de första som applicerade FODMAP-dieten på sina patienter.</p>
-
Title:
Diabetikerns Kokbok För Viktminskning
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
När Giancarlo Caldesi diagnostiserades med typ 2-diabetes 2012 gick han över till lågkolhydratkost, vilket förändrade både hans och hela familjens hälsa. Dessutom gick han ner 25 kilo. I dagsläget har sjukdomen gått tillbaka. Tillsammans med näringsfysiologen Jenny Phillips visar Giancarlo och hans...
Diabetikerns Kokbok För Viktminskning Bok
<p>När Giancarlo Caldesi diagnostiserades med typ 2-diabetes 2012 gick han över till lågkolhydratkost, vilket förändrade både hans och hela familjens hälsa. Dessutom gick han ner 25 kilo. I dagsläget har sjukdomen gått tillbaka. </p><p>Tillsammans med näringsfysiologen Jenny Phillips visar Giancarlo och hans fru Katie hur du kan lägga om kosten med hjälp av enkla lågkolhydratrecept och okomplicerade ingredienser. Mat som mättar men inte lägger sig runt midjan! Du kan fortfarande äta gamla favoriter som biff och pommes, men även upptäcka nya. Varför inte testa indisk butter chicken eller läckra fiskpaket, till och med varm chokladkräm och kaneläpplen med konjak och vispad vaniljgrädde finns med bland recepten!</p><p>Katie och Giancarlo Caldesi äger restaurangerna Caldesi i Marylebone, London och Caldesi in Campagna i Bray samt den italienska matlagningsskolan La Cucina Caldesi.</p>
-
Title:
Allt Gott - 150 Utvalda Rätter Från Ett Halvt Sekel I Köket
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
I den här personliga kokboken har Jens Linder plockat russinen ur kakan och valt ut de allra bästa recepten från sina 50 år i köket. Från munsbitar till stekar, via soppor och sallader till desserter och annat sött. Med en stor kärlek till råvaran och smakinspiration från hela världen levererar han...
Allt Gott - 150 Utvalda Rätter Från Ett Halvt Sekel I Köket Bok
<p>I den här personliga kokboken har Jens Linder plockat russinen ur kakan och valt ut de allra bästa recepten från sina 50 år i köket. Från munsbitar till stekar, via soppor och sallader till desserter och annat sött. Med en stor kärlek till råvaran och smakinspiration från hela världen levererar han en i dubbel mening matig kokbok som har förutsättningar att bli en ny bibel för den nördiga kocken, likaväl som en spännande introduktion till köket för matintresserade unga vuxna. <em>Allt gott</em> är en heltäckande kokbok med själ.</p><p>Jens säger själv: "Många av dagens nya kokböcker är inte särskilt täta på recept, men den här har hög densitet. Gemensamt för alla rätter i boken är att de har en särskild plats i mitt hjärta. Här finns inga pliktskyldiga standardrecept, utan bara sådana som jag själv förfinat och lagat många gånger genom åren."</p><p>Jens Linder är kock och journalist, skriver i Dagens Nyheter och driver matmagasinet Gastronaut. Han har skrivit ett tjugotal böcker, framförallt kokböcker, som vunnit priser vid Årets Svenska Måltidslitteratur och Gourmand World Cookbook Awards. Han har tilldelats Tore Wretman-medaljen av Svenska Kockars Förening för "berömvärda insatser och engagemang för svensk matkultur", samt Guldpennan av Gastronomiska akademien.</p><p><em>Allt gott</em> är en bastant och elegant bok formgiven av Eva Jais-Nielsen, med matbilder av många framstående fotografer: Stefan Wettainen, Thomas Karlsson, Beatrice Lundborg med flera.</p>
-
Title:
Snabbt, Smidigt Och Näringsrikt Med Knatteplock - 55 Recept För Hela Familjen
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Många småbarnsföräldrar delar upplevelsen av att känna höga krav och ha ont om tid. Barnen behöver mat nu! Men vad? Den här boken vill förenkla vardagen med snabba, goda och nyttiga recept för hela familjen. Fördelen med barnstyrd matintroduktion (BLW) och plockmat är att de minsta i stort sett kan...
Snabbt, Smidigt Och Näringsrikt Med Knatteplock - 55 Recept För Hela Familjen Bok
<p>Många småbarnsföräldrar delar upplevelsen av att känna höga krav och ha ont om tid. Barnen behöver mat nu! Men vad? Den här boken vill förenkla vardagen med snabba, goda och nyttiga recept för hela familjen. Fördelen med barnstyrd matintroduktion (BLW) och plockmat är att de minsta i stort sett kan äta samma mat som resten av familjen, med anpassningar för att passa ett litet barn.</p><p><em>Snabbt, smidigt och näringsrikt med Knatteplock</em> är ett givet komplement till plockmatsbibeln <em>Knatteplock: mat ditt barn kan äta själv från 6 månader</em>, med samma pedagogiska åldersanpassningar: 6-9 månader, 9-12 månader samt 12 månader och uppåt. Men nu ligger fokus på recepten. Efter en kortare faktaintroduktion kommer smarta och snabba lösningar för frukost, lunch och middag samt mellanmål och fika. Det går fort, men framför allt är det matigt, lustfyllt och gott!</p>
-
Title:
Gastronomisk Kalender 2025 - Minnenas Skafferi
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Gastronomisk kalender är en unik publikation, i vilken man under 65 års tid kunnat ta del av alla tänkbara aspekter på måltidsupplevelser. Under åren har kalendern publicerat mer än ett tusen bidrag från kulturpersonligheter, skådespelare, forskare, krögare, lantbrukare, sommelierer, författare och...
Gastronomisk Kalender 2025 - Minnenas Skafferi Bok
<p>Gastronomisk kalender är en unik publikation, i vilken man under 65 års tid kunnat ta del av alla tänkbara aspekter på måltidsupplevelser. Under åren har kalendern publicerat mer än ett tusen bidrag från kulturpersonligheter, skådespelare, forskare, krögare, lantbrukare, sommelierer, författare och journalister, som på skilda sätt kåserat, filosoferat eller förmedlat sina kunskaper och sina upplevelser. Årets kalender är en djupdykning i annalerna. Här återberättas historier om gamla original i gastronomins värld och här finns receptklassiker från finkrogen på Rivieran till stadshotellet i Grönköping. Och historiens första massiva franska diktepos om gastronomins uppkomst från 1804 bjudes i svensk rimmad form.</p><p>Professor emeritus Stephan Rössner är bokens redaktör. Till hjälp i redaktionskommittén har han Charlotte Birnbaum, Karsten Thurfjell, Christina Möller, Niklas Rådström och Martin Lind, alla erfarna gastronomer.</p>
Utvalt - Svenska
Julpraliner
Julpraliner inneha°ller recept pa° advents- och nya°rspraliner samt spreads, fudge och gra¨ddbullar. Sva°righetsgraden a¨r steget ho¨gre a¨n grundboken, med lite mera avancerade ma°lningstekniker och...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt