Svenska
Mest sålda

-
Title:
Airfryer - 140 Superenkla Recept Med Alla Tips Du Behöver
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
En omfattande och mångsidig kokbok som passar varje dag, varje måltid och varje smak. Oavsett om du är en upptagen förälder, en budgetmedveten student eller en hälsoorienterad hemmakock är en airfryer ett perfekt verktyg. Den är energisnål, använder minimalt med fett och skapar krispig, smakfull ma...
Airfryer - 140 Superenkla Recept Med Alla Tips Du Behöver Bok
<p><b>En omfattande och mångsidig kokbok som passar varje dag, varje måltid och varje smak.</b> </p><p>Oavsett om du är en upptagen förälder, en budgetmedveten student eller en hälsoorienterad hemmakock är en airfryer ett perfekt verktyg. Den är energisnål, använder minimalt med fett och skapar krispig, smakfull mat ofta på halva tiden jämfört med en traditionell ugn. Boken Airfryer bjuder på 140 superenkla recept och all kunskap du behöver för att dra nytta av denna banbrytande apparat.</p><p><i>Airfryer: 140 superenkla recept </i>med alla tips du behöver är tack vare alla sina listor, steg för steg-instruktioner och tips en nybörjarvänlig bok. Här finns recept för varje tänkbar måltid, allt från frukost och bakning till familjens stekar och hälsosamma samt prisvärda alternativ till hämtmat. Vad sägs om recept som honungvitlökskyckling, halloumifajitas, den perfekta köttbiten och oemotståndlig chokladkaka med mera? Med hjälp av steg för steg-instruktionerna får du bland annat lära dig hur du gör en perfekt hel kyckling och hur du luftfriterar grönsaker på bästa sätt.</p><p>Författarna <b>Sam och Dom Milner</b> har levt och andats airfryermatlagning i över 10 år. Som skaparna av den mycket framgångsrika webbplatsen RecipeThis.com erbjuder de exakt de recept du letar efter, tillsammans med utmärkta tips om hur du får de mest läckra resultaten.</p>

-
Title:
Airfryer-kokboken - Snabbt, Hälsosamt Och Läckert
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Airfryern - en av våra mest populära köksmaskiner! Här kommer recepten vi behöver. 101 utprovade och testade recept. Här finns recepten och metoderna som behövs för att du ska lyckas med din airfryer. Maxa användningen; allt från snacks och luftfriterat, till kött, kyckling, vegetariskt och fiskrät...
Airfryer-kokboken - Snabbt, Hälsosamt Och Läckert Bok
<p>Airfryern - en av våra mest populära köksmaskiner! Här kommer recepten vi behöver. </p><p>101 utprovade och testade recept. Här finns recepten och metoderna som behövs för att du ska lyckas med din airfryer. Maxa användningen; allt från snacks och luftfriterat, till kött, kyckling, vegetariskt och fiskrätter. Här finns såklart även bakning och desserter.</p><p>En airfryer har låg energiförbrukning och maten blir krispig och smakrik med en lägre mängd fett än vid stekning och ugnstillagning.</p><p></p><p><b>Jenny Tschiesche</b> är känd som "The Lunchbox Doctor". Hon har hittills givit ut fem kokböcker. Hon har ett instagramkonto som heter @lunchboxdoctor. Jenny håller workshops på arbetsplatser, sportklubbar och skolor för att berätta om vetenskapen bakom hälsosamma matvanor och hur du kan laga näringsrik och god mat. Hennes mål är att ge andra möjlighet att göra de bästa valen av mat och dryck för att stödja sin egen hälsa, välbefinnande och för att optimera prestanda. Hon är skribent för flera tidningar; The Guardian, The Mail, The Express och Top Santé.</p>

-
Title:
Fredagsdrinken - Ni Kanske Undrar Vad Fredagsdrinken Är?
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
Magnus Ugglas "Fredagsdrinken" har varit ett fenomen på sociala medier i många år, och är en självklar start på helgen för många. I den här boken har vi samlat de allra bästa - och ibland överraskande - drinkarna, från givna klassiker till nya favoriter. Fredagsdrinken bjuder på recept, tips och nå...
Fredagsdrinken - Ni Kanske Undrar Vad Fredagsdrinken Är? Bok
<p>Magnus Ugglas "Fredagsdrinken" har varit ett fenomen på sociala medier i många år, och är en självklar start på helgen för många. I den här boken har vi samlat de allra bästa - och ibland överraskande - drinkarna, från givna klassiker till nya favoriter. Fredagsdrinken bjuder på recept, tips och några personliga betraktelser av Magnus Uggla själv. Inget är svårt, det mesta är gott och alltihop får fredagskänslan att gå i taket. Skål!</p>

-
Title:
Sommaren Är Min - Astrid Lindgrens Sommarkokbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Följ med från vårskriket vid Björngrottan till kräftfisket vid Katthultsjön.Sommaren är min är en kronologisk sommarkokbok från valborgsmässoafton till skördefesten med kapitel som skolavslutning, midsommar och kafferep.I Astrid Lindgrens författarskap och anteckningar finns många ikoniska berättel...
Sommaren Är Min - Astrid Lindgrens Sommarkokbok Bok
<p>Följ med från vårskriket vid Björngrottan till kräftfisket vid Katthultsjön.</p><p></p><p><em>Sommaren är min</em> är en kronologisk sommarkokbok från valborgsmässoafton till skördefesten med kapitel som skolavslutning, midsommar och kafferep.</p><p>I Astrid Lindgrens författarskap och anteckningar finns många ikoniska berättelser om somriga ögonblick. Ofta spelar maten en stor roll - tänk kaffekalaset när lilla Ida hissas upp i flaggstången, familjen Melkersons välkomstmiddag på Saltkråkan, Madickens picknick bland trädkronorna och barnen i Bullerbyns saftkalas. Maten i kokboken tolkas, precis som i <em>Min barndoms jul</em>, av den prisbelönte kocken Fredrik Eriksson och här hittas recept på bland annat rullrån, raggmunk, ängamat och marsipantårta.</p><p>Vi besöker sagans värld men också Astrids egna somrar i småländska Näs och Roslagens Furusund. Det finns något ständigt hoppfullt i hennes blick på naturen, medmänniskorna och livet som kommer till särskilt fint uttryck i texterna om sommaren. I sina anteckningar skriver hon: "Ingen kan ta ifrån mig mina sommarmorgnar, mina 'gryningsljusa sund', som jag får stå och glo ut över och fröjdas åt med en tyst förfärande glädje. Det blir ny äppelblom varje vår, och varje vår ligger skymningen över Stockholms vatten lika vemodsblå. Jag är glad åt allt det, och det övertygar mig varje dag om att jorden är människans hem - och ett ganska underbart hem. Jag försöker komma ihåg det, även när det är mörka tider."</p>

-
Title:
Claras Kakbok - Klassiskt Svenskt Fikabröd
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Clara Lidström bjuder hem till sitt kök i sin nya vintagedoftande kakbok med svenskt fikabröd och klassiska mumsiga mormorskakor. Alla goda sorters småkakor, kaffebröd, mjuka kakor och bullar vi minns och fortfarande bakar samt några sorter vi nästan glömt bort.Claras kakbok delar inte bara med sig...
Claras Kakbok - Klassiskt Svenskt Fikabröd Bok
<p>Clara Lidström bjuder hem till sitt kök i sin nya vintagedoftande kakbok med svenskt fikabröd och klassiska mumsiga mormorskakor. Alla goda sorters småkakor, kaffebröd, mjuka kakor och bullar vi minns och fortfarande bakar samt några sorter vi nästan glömt bort.</p><p><i>Claras kakbok</i> delar inte bara med sig av en massa härliga recept utan även inspiration, fakta och kunskap om hur du lyckas med baket. Du får svar på frågor som vilken funktion bikarbonaten och hjorthornssaltet fyller samt varför bullarna ibland inte jäser. Allt från klassiska tekniker och felsökning till handlag och garneringsförslag. Mellan kunskapsinslagen berättar Clara om ransoneringstider med potatis i kakorna, tantens hantverk, förslag på utrustning att ha i hemmet, samt historien bakom kafferep, tebjudningar och den svenska fikakulturen.</p><p><b>Clara Lidström</b>, Sveriges största bloggare, släpper nu sin sextonde bok i ordningen. Efter succén med <i>Underbara Vinter </i>och nu senast <i>Hemmets almanacka</i> gör Clara äntligen en efterlängtad bakbok med smarriga kakrecept.</p>

-
Title:
Potatis
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
"En pärla!" Betyg 5 av 5. BTJ ”Ett måste för den matintresserade.” Svenska Dagbladet Vi är alla byggda av potatis. Det är utgångspunkten för den här boken – Stefan Ekengrens kärleksförklaring till potatis, råvaran som har l...
Potatis Bok
<p>"En pärla!" Betyg 5 av 5.<br/><em>BTJ</em></p> <p>”Ett måste för den matintresserade.”<em><br/>Svenska Dagbladet</em></p> <p>Vi är alla byggda av potatis. Det är utgångspunkten för den här boken – Stefan Ekengrens kärleksförklaring till potatis, råvaran som har legat honom närmast hjärtat hela kocklivet.</p> <p>Men hur mycket finns det egentligen att lära sig om potatis? Mycket! Bland annat får du koll på olika tekniker och skillnaden mellan stomp, mos och puré. Hur du får rätt konsistens på duchessen, skillnaden mellan palt och kroppkakor och varför potatisgratäng alltid blir bäst med fast potatis.<br/><br/>I <em>Potatis</em> finns cirka 90 recept, indelade i kapitel beroende på om det handlar om kokt, ugnsgratinerad, stekt eller friterad potatis. Läs om hur du kokar potatis med perfekt konsistens, gör vassaste hasselbackspotatisen och fixar de mest krispiga pommes fritesen. Recept finns på klassiker som raggmunk, Jansson och pommes Anna men också rätter som papas arrugadas, tartiflette och potatisfocaccia.</p> <p>Boken ger dig ett hum om potatisens historia och hur den, efter en trevande start i vårt land, räddade livet på en hel befolkning och blev vår viktigaste basråvara. Besök görs också hos två potatisbönder på Gotland som berättar om sitt odlingsarbete och delar med sig av fakta om olika potatissorter. Kort sagt – allt om potatisen som byggde oss.<br/><br/></p> <p>"Det heltäckande och kunskapsrika innehållet, levererat i Stefan Ekengrens omisskännligt medryckande stil, gör Potatis lika självklar i bokhyllan som potatisen i vårt kök."<br/><em>Gastronaut</em></p> <p>”En mästerkocks kärleksförklaring till potatis. Stefan Ekengren fortsätter att briljera med en bok helt tillägnad den älskade knölen.”<em><br/>Buffé</em></p> <p>"Är det mani eller sann matglädje att ägna en hel bok åt en rotfrukt? Vi vet inte men vi älskar det oavsett."<br/><em>P3, Morgonpasset</em></p> <p>”Knölen är vårt viktigaste livsmedel. Det hävdar stjärnkocken Stefan Ekengren i sitt praktverk <em>Potatis</em>, en kunskapsspäckad hyllning till råvaran och odlarna.”<br/><em>Land</em></p> <p>”många fina, spännande recept”<br/><em>P4 Extra</em></p> <p>Utsedd till årets Speciallitteratur - råvara och Bästa foto i Årets svenska måltidslitteratur 2022.</p> <p>Vann silver i Publishingpriset 2023 i kategorin Fackböcker.</p>

-
Title:
Husman - Alla De Klassiska Rätterna (och Några Bortglömda)
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Utsedd till Årets Best Chef Book 2016 i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016! "Både recept och bilder ger otrolig lust att genast botanisera mera i svenska mattraditioner." Allt om Mat De flesta har någon form av relation till svensk husmanskost. Men hur många kan laga till en riktigt god kokt kalv...
Husman - Alla De Klassiska Rätterna (och Några Bortglömda) Bok
<p> <strong>Utsedd till Årets Best Chef Book 2016 i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016!</strong> </p><br/><p> <em> <strong>"Både recept och bilder ger otrolig lust att genast botanisera mera i svenska mattraditioner."</strong> </em><br/>Allt om Mat</p><br/><p>De flesta har någon form av relation till svensk husmanskost. Men hur många kan laga till en riktigt god kokt kalv med dill, en perfekt kalops eller ärter med fläsk? Eller en god hederlig köttsoppa med klimp - allmogemat på stjärnnivå som slår vilken asieninfluerad fusionrätt som helst.</p><br/><p>Under hela kockkarriären har svensk husman haft en framträdande plats för Stefan Ekengren. Nu har han samlat ett 60-tal favoriter som kåldolmar, stekt strömming, oxbringa, fläsk med löksås, ängamat och hembakt ostkaka med lättvispad grädde och sylt. Boken inspirerar till att bjuda på husman inte bara till vardags. Rätt tillagad är till exempel lapskojs uppe på nobelbankettnivå. För att inte tala om laxpudding! Gasen i botten på motorvägen, men ändå långsam cruising på en ensam landsväg. Allt på en gång, både len och fin men med tryck i smaken.</p><br/><p>Alla recept finns angivna till både 4 och 10 personer och inleds med en berättelse och tillagningstips för att lyckas. Till de flesta rätter finns också förslag på hur du höjer dem ett snäpp och tar dem vidare på ett otraditionellt sätt. Toast Pelle Janzon kan till exempel göras på tunna skivor lax, innan du monterar din kålpudding kan du röka kålen i röklåda för att få mild röksmak, servera laxpuddingen med fänkålscrudité och kalopsen med mormorskokta morötter gafflade med smör.</p><br/><p> <strong>Stefan Ekengren </strong>är köksmästare på Görvälns Slott i Järfälla utanför Stockholm. Han är också krönikör i <em>Gourmet</em>. Stefans mission för husmanskost har pågått länge och på bloggen Kökstugg blandar han husmanskost med modern mat inspirerad av äldre tekniker. Epitetet <em>Världens äldsta kock </em>kommer av bloggens alla oändliga historier om mat. Med sin genuina kunskap om svensk husmanskost hoppas Stefan kunna inspirera till att det lagas och bjuds på husmanskost lite oftare i hemmen.</p><br/><br/><p> "Jag tycker att den här boken är jättefin, jag tänker att den funkar ju väldigt bra"<br/><em>Magnus Utvik, SVT Gomorron Sverige</em></p><br/><p>"En perfekt bok att ta till när middagsfantasin tryter - eller ge bort till ett nysatt bo."<br/><em>Lantliv</em></p><br/><p>"Stefan Ekengren tar svensk husmanskost på blodigt allvar - fast med genial humor i texterna."<br/><em>Buffé </em></p><br/><p>"Här hittar du ett 60-tal olika rätter, som kåldolmar, stekt strömming, pyttipanna, ängamat och hembakad ostkaka med grädde och sylt - mums!"<br/><em>Matmagasinet<br/><br/></em>"Med <em>Husman</em> så har Stefan Ekengren hittat helt rätt. I stället för att göra som så många andra och blicka ut över världen så har Ekengren grävt på stället och hittat husman. Och även om det "bara" är husman så förundras man ju över hur jäkla gott det är varje gång man äter det."<br/><em>Johan Engman, Umeå tidning </em></p><br/><p>"Förorden ger en kul bakgrund till maten och bjuder på igenkänning."<br/><em>Allt om Vin </em></p> <p>Både recept och bilder ger otrolig lust att genast botanisera mera i svenska mattraditioner.</p> <em>Allt om Mat</em>
Utvalt - Svenska
Sallad Såklart! - Hela Rätter, Lätta Luncher Och Sallader Som Tillbehör
Det här är en salladsbok för allätare! Oavsett om du bara äter vegetariskt eller om du äter kött och fisk. Här finns det salladsrecept som mättar med kolhydrater och protein, men även sallader som ti...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt