Svenska
Mest sålda
-
Title:
Zeinas Bröd - Piroger, Pajer, Pizzor, Börek, Röror, Soppor
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
Världen runt på 70 brödrecept! Så kan man sammanfatta Zeina Mourtadas nya bok. Här lockar hon med matbröd som passar bra till mat, till exempel nordafrikanska msemen och libanesiska kaak. Här finns även mängder med recept på matiga, fyllda bröd som är rätter i sig själva: indiska tunnbröd fyllda me...
Zeinas Bröd - Piroger, Pajer, Pizzor, Börek, Röror, Soppor Bok
<p>Världen runt på 70 brödrecept! Så kan man sammanfatta Zeina Mourtadas nya bok. Här lockar hon med matbröd som passar bra till mat, till exempel nordafrikanska msemen och libanesiska kaak. Här finns även mängder med recept på matiga, fyllda bröd som är rätter i sig själva: indiska tunnbröd fyllda med kryddig färs eller latinamerikanska arepas con queso fyllda med smält ost. Men det tar inte slut där, här finns också underbara recept på börek, piroger, pizza, goda röror och soppor. Mat som alla gillar!</p><p></p><p>Zeina har en osviklig känsla för kryddor och smakkombinationer, och här är recepten extra användbara - laga dem till frukost, lunch, buffé, till gryta eller soppa. Räkna inte med rester!</p>
-
Title:
Jennys Söta - Fika För Hela Familjen
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Osäker leveranstid
-
Description:
I Jennys söta bjuder den populära kokboksförfattaren och matbloggaren Jenny Warsén på både klassiska bakverk och nya kreationer, det är enkelt, sött och väldigt gott. I över sextio recept botar hon hela veckans sötsug, om det så gäller snabbaket efter jobbet, fikan med svärmor eller kalaset på helg...
Jennys Söta - Fika För Hela Familjen Bok
<p>I Jennys söta bjuder den populära kokboksförfattaren och matbloggaren Jenny Warsén på både klassiska bakverk och nya kreationer, det är enkelt, sött och väldigt gott. I över sextio recept botar hon hela veckans sötsug, om det så gäller snabbaket efter jobbet, fikan med svärmor eller kalaset på helgen. Det bakas allt från kanelbullesnittar, minidammsugare och syltgrottor till moussetårta, pollykladdkaka och prinsesstårta i glas. När Jenny debuterade 2017 var det med bakboken Baka med godis. Sedan dess har hon gett ut ett flertal storsäljande kokböcker. Nu är hon tillbaka där allting började - vid fikabordet. Jenny Warsén driver Skandinaviens största mat- och bakblogg Jennys matblogg.</p>
-
Title:
Från Kaffe Till Drink
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Älskar du också kaffe och drinkar? I den här boken får du följa med på en sagostig som tar dig genom fyra säsonger av kaffedrinkar. Du behöver inte vara bartender för att kunna skapa enkla och goda kaffedrinkar i ditt hem. Sagt om Lisens senaste bok Från kaffeböna till drink: Woop woop! Är säker på...
Från Kaffe Till Drink Bok
<p>Älskar du också kaffe och drinkar? I den här boken får du följa med på en sagostig som tar dig genom fyra säsonger av kaffedrinkar. Du behöver inte vara bartender för att kunna skapa enkla och goda kaffedrinkar i ditt hem. </p><p>Sagt om Lisens senaste bok <i>Från kaffeböna till drink</i>:</p><p> <i> Woop woop! Är säker på att många hoppas på att du fattar pennan igen Lisen! Här eller i bokform, de måste ju inte vara roliga. Bara goda...!</i>! </p><p> Mats Lygrell, Fogarolli Barista Partner</p><p><i>Den som trodde kaffedrinkar bara var irish coffee och hot shots har fel. Här bjuds på både oväntade och lite mer klassiska smakkombinationer som får snålvattnet att rinna. Boken är späckad med intressanta fakta</i>.</p><p>Monica Wiksten Gideonsson, BTJ-häftet nr 3, 2021 </p><p><i>Otroligt inspirerande, Lisen har verkligen lyckats höja ribban för kaffecocktails till en ny nivå, där hon tar hänsyn till kaffebönans ursprung och skräddarsyr recepten därefter!</i> </p><p>Håkan Sävlind, Vinnare av Svenska Gastronomipriset Baristornas Barista år 2021 </p>
-
Title:
Bröd, Bröd, Bröd - Recept, Råd Och Genvägar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Få saker sprider samma välbefinnande som doften och smaken av nygräddat bröd. Är det dessutom du som har bakat brödet själv så känner du garanterat dubbel tillfredsställelse. I Bröd, bröd, bröd ger Martin Johansson dig alla recept, råd och genvägar du behöver för att baka ett makalöst gott bröd i d...
Bröd, Bröd, Bröd - Recept, Råd Och Genvägar Bok
<p>Få saker sprider samma välbefinnande som doften och smaken av nygräddat bröd. Är det dessutom du som har bakat brödet själv så känner du garanterat dubbel tillfredsställelse. I Bröd, bröd, bröd ger Martin Johansson dig alla recept, råd och genvägar du behöver för att baka ett makalöst gott bröd i din hemmaugn. Martin Johansson är sällsynt bra på att förklara hur du ska göra för att lyckas med bakningen. Recepten är tydliga, enkla och smart skrivna så att alla kan förstå. Och varje recept visar hur man ska göra om man bakar för hand eller med degblandare. De omkring hundra recepten är varierade - här finns alltifrån scones, rostbröd och gotlandslimpa till knäckebröd, vörtlimpa, baguetter och den optimala pizzadegen. Alla de klassiska bröden är med, men också några ovanliga och spännande. Och för att förgylla tillvaron lite extra är också de bästa sötebröden med. Många av matbröden är helt knådfria och långjästa. Den långa jästiden ger på ett okomplicerat sätt ett bröd med fantastisk konsistens och smak. Men här finns förstås också många bröd som är mer konventionella och som är ätfärdiga på någon timme. Bröd, bröd, bröd är full av fantastiska foton som visar de färdiga resultaten - även som uppskurna, så att man kan se de olika brödens inkråm. Och som ett extra plus har boken dessutom en stor mängd instruktiva steg för steg-illustrationer. Det är en bakbok som fungerar, som avdramatiserar bakningen och som ger inspiration och mod att testa och improvisera. Det är helt enkelt boken för alla hemmabagare. Så fram med bunke och mjöl och njut av hantverket, dofterna och smakerna!</p>
-
Title:
Quanto Basta - Italienska Favoriter Och Familjerecept
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
I italiensk matlagning betyder quanto basta ungefär så mycket som behövs. Så mycket du vill. Det som är tillräckligt för dig. Med de ledorden vill Oliver lära dig sina bästa tekniker och metoder för att laga fantastiskt god italiensk mat, utan att fokusera på exakta teskedar salt och minutanvisning...
Quanto Basta - Italienska Favoriter Och Familjerecept Bok
<p>I italiensk matlagning betyder <i>quanto basta </i>ungefär så mycket som behövs. Så mycket du vill. Det som är tillräckligt för dig. Med de ledorden vill Oliver lära dig sina bästa tekniker och metoder för att laga fantastiskt god italiensk mat, utan att fokusera på exakta teskedar salt och minutanvisningar. Det blir klassiska pastarätter, familjens favoriter, rätter du slänger ihop på trettio minuter och riktiga långkok. På Olivers egna, varma sätt såklart.</p><p>*</p><p><b>Oliver Ingrosso</b> är krögare, entreprenör och DJ. Han har det italienska köket i blodet och på hans restaurang Olli i Stockholm serveras klassisk italiensk mat med personlig twist. Det är den vi ska få lära oss att laga i <i>Quanto basta.</i></p>
-
Title:
Pizza Av Mastio - En Kärleksförklaring Till Den Ultimata Pizzan
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
I Pizza av Mastio: en kärleksförklaring till den ultimata pizzan delar Sandra Mastio med sig av sin passion med lustfyllda recept och knepen som lyfter en pizza till helt nya höjder. Du guidas lekfullt igenom en värld full av smaker, texturer och kontraster med mängder av tips. Här hittar du mängde...
Pizza Av Mastio - En Kärleksförklaring Till Den Ultimata Pizzan Bok
<p>I <i>Pizza av Masti</i><i>o: en kärleksförklaring till den ultimata pizzan</i> delar Sandra Mastio med sig av sin passion med lustfyllda recept och knepen som lyfter en pizza till helt nya höjder. Du guidas lekfullt igenom en värld full av smaker, texturer och kontraster med mängder av tips. Här hittar du mängder av grönsaker, rotfrukter, noga utvalda råvaror och förstås den bästa degen!<br/><br/>Denna uppdaterade nyutgåva innehåller tio extra pizzarecept. <br/><b><br/>Sandra Mastio</b> är en svensk krögare, kokboksförfattare och TV-kock. Hon vann femte säsongen av TV-programmet Sveriges Mästerkock och har utöver <i>Pizza av Mastio: en kärleksförklaring till den ultimata pizzan</i> författat kokboken <i>Mat av Mastio</i> (2015). Tillsammans med programledaren och TV-kocken Lisa Lemke samt Zeina Mourtada medverkade hon i SVT:s matlagningsprogram <i>Timjan, tupp och tårta</i>. Hon driver tillsammans med sin man Stefano Mastio bland annat restaurang Mastio i Limhamn i Malmö. </p>
-
Title:
Vår Tid Är Nu - Mat, Människor Och Möten På Djurgårdskällaren 1955-1965
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Nu kommer del 2 av boken "Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien "Vår tid är nu" som sänds under hösten 2018.I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat j...
<p> Nu kommer del 2 av boken <i>"Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" </i>den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien <i>"Vår tid är nu" </i>som sänds under hösten 2018.</p><p>I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat julmeny, nyårssupé, Bella Italia - italiensk afton, påskmeny och kondis-meny.</p><p>Precis som i den första boken varvas recepten av featureartiklar som kopplar till tiden då tv-serien utspelar sig. Exempelvis arkitektu/design (H55, Vällingby, Virr varr), kondis/fika, arbetskraftsinvandring, charterresande/semester/vägkrogar.</p><p>Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna ha funnits då.</p><p>Mycket nöje och smaklig måltid! </p><p>Säsong 1 av Vår tid är nu (1945-1950) gjorde succé när den visades hösten 2017 med ca 2 miljoner tittare per avsnitt. </p>
Utvalt - Svenska
Grilla - Rökning, Recept, Tillbehör
Ingenting går upp mot den lite rökiga smaken av mat som tillagats på en grill och i kombination med goda vänner i trädgården och en iskall drink i handen kan livet knappast bli bättre! Den här boken ...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt