Svenska
Mest sålda
-
Title:
Mat På En Plåt - Smarta Middagar Och Andra Enkla Ugnsrätter
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Det här är middagsmat på enklaste vis! Man sparar tid, det är mat som är enkel att laga till många och det blir mindre disk. Och att ugnslagat ger djupare smaker känner nog de flesta till. Upplägget att laga allt på en plåt fungerar dessutom precis lika bra en stressig måndag som på helgen när det ...
Mat På En Plåt - Smarta Middagar Och Andra Enkla Ugnsrätter Bok
<p>Det här är middagsmat på enklaste vis! Man sparar tid, det är mat som är enkel att laga till många och det blir mindre disk. Och att ugnslagat ger djupare smaker känner nog de flesta till. Upplägget att laga allt på en plåt fungerar dessutom precis lika bra en stressig måndag som på helgen när det finns mer tid till matlagning.</p><p></p><p>Boken innehåller mycket grönt och lite mindre av kött, fisk och fågel. Här finns också bröd som kan användas till både varma och fyllda mackor, eller till stora brytbröd. Pizza med olika fyllningar är en självklarhet, och till det stora kalaset kan du välja bland några härliga kakor bakade i långpanna. Och varför inte göra en hemgjord müsli när ugnen ändå är varm. Det är både gott och smart för miljön!</p><p>Rätterna präglas av Tareq Taylors sunda och smakrika måltidstänk: Bra, hälsosamma och enkla råvaror kombineras och blir till läckra middagar med kryddor från hela världen.</p>
-
Title:
Mycket Smak På Nolltid - Asiatiskt Gott På 10, 20, 30 Minuter
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Middagen måste stå på bordet genast och du vill dessutom att det ska smaka riktigt gott och mycket. I Mycket smak på nolltid hjälper Jennie Walldén dig att laga riktigt god mat på tre olika nivåer, beroende på hur bråttom du har. Är det superbrådis kan du servera en snabb wrap med teriyakilax, böng...
Mycket Smak På Nolltid - Asiatiskt Gott På 10, 20, 30 Minuter Bok
<p>Middagen måste stå på bordet genast och du vill dessutom att det ska smaka riktigt gott och mycket.<br/>I Mycket smak på nolltid hjälper Jennie Walldén dig att laga riktigt god mat på tre olika nivåer, beroende på hur bråttom du har. Är det superbrådis kan du servera en snabb wrap med teriyakilax, böngroddar och spenat eller vitlöksnudlar med brynt broccoli på bara 10 minuter. Finns det lite mer tid, 20 minuter, kan du laga sichuanbiff eller asiatisk kycklingburgare. Har du så mycket som en halvtimme till övers kan du laga koreanska tacos eller svänga ihop en spicy poké bowl med avokado och mango. Dessutom presenterar Jennie sina bästa smaksättare, både torra och smaksättare på flaska, och du får veta hur du kombinerar dem med olika råvaror. Du får också tips på vilka råvaror som är bra att ha hemma samt de bästa knepen för hur restmat kan bli bästmat! Ur innehållet:<br/>Rätter på 10 minuter- Kimchiramen med förlorat ägg och spenat- Miss Lees kycklingsallad- Carbonara Koreana Rätter på 20 minuter- Torsk, brynt misosmör och edamame- Vego bulgogi- Kokoslax med ingefära och sockerärtor Rätter på 30 minuter- Sunny side bibimbap- Koreansk hetsöt misotorsk med shiitake- Sojabräserat kycklingbröst med jordnötssås<br/><br/></p>
-
Title:
Asiatiska Smaker - Försvinnande Gott Och Enkelt Att Laga
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Asiatisk mat är lätt att älska! Låt Jennie Walldén guida dig in i sitt asiatiska kök och visa hur enkelt det är att laga asiatiskt och hur fantastiskt gott det blir. Gul lök, kyckling, vitkål, fläsk och morot är helt vanliga råvaror i det svenska köket, men de är också viktiga ingredienser i många ...
Asiatiska Smaker - Försvinnande Gott Och Enkelt Att Laga Bok
<p>Asiatisk mat är lätt att älska! Låt Jennie Walldén guida dig in i sitt asiatiska kök och visa hur enkelt det är att laga asiatiskt och hur fantastiskt gott det blir. Gul lök, kyckling, vitkål, fläsk och morot är helt vanliga råvaror i det svenska köket, men de är också viktiga ingredienser i många asiatiska rätter. Med hjälp av asiatiska smaksättare smakar den vanliga vitkålen Japan, fläsket Korea och moroten Kina. Enkelt, snabbt och gott. För att få fram smakerna har Jennie Walldén valt ut några spännande asiatiska smaksättare som exempelvis misopasta, gochujang och fisksås. Målet är att smaksättarna inte bara ska användas en gång, utan de ska gå åt! Därför är recepten utvalda så att det i varje recept finns minst en av de utvalda smaksättarna. Rätterna är anpassade för det svenska köket, men med den asiatiska fräschören och hettan. Lär dig att göra kimchi, makrill teriyaki, tom ka ga och misobakad pulled pork. Här finns både vegetariska rätter, fisk- och skaldjursrätter, olika sorters soppor, kyckling och kött. Gör din vardag mer spännande och mer smakrik med asiatiska smaker på svenska råvaror.</p>
-
Title:
Bröd, Bröd, Bröd - Recept, Råd Och Genvägar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Få saker sprider samma välbefinnande som doften och smaken av nygräddat bröd. Är det dessutom du som har bakat brödet själv så känner du garanterat dubbel tillfredsställelse. I Bröd, bröd, bröd ger Martin Johansson dig alla recept, råd och genvägar du behöver för att baka ett makalöst gott bröd i d...
Bröd, Bröd, Bröd - Recept, Råd Och Genvägar Bok
<p>Få saker sprider samma välbefinnande som doften och smaken av nygräddat bröd. Är det dessutom du som har bakat brödet själv så känner du garanterat dubbel tillfredsställelse. I Bröd, bröd, bröd ger Martin Johansson dig alla recept, råd och genvägar du behöver för att baka ett makalöst gott bröd i din hemmaugn. Martin Johansson är sällsynt bra på att förklara hur du ska göra för att lyckas med bakningen. Recepten är tydliga, enkla och smart skrivna så att alla kan förstå. Och varje recept visar hur man ska göra om man bakar för hand eller med degblandare. De omkring hundra recepten är varierade - här finns alltifrån scones, rostbröd och gotlandslimpa till knäckebröd, vörtlimpa, baguetter och den optimala pizzadegen. Alla de klassiska bröden är med, men också några ovanliga och spännande. Och för att förgylla tillvaron lite extra är också de bästa sötebröden med. Många av matbröden är helt knådfria och långjästa. Den långa jästiden ger på ett okomplicerat sätt ett bröd med fantastisk konsistens och smak. Men här finns förstås också många bröd som är mer konventionella och som är ätfärdiga på någon timme. Bröd, bröd, bröd är full av fantastiska foton som visar de färdiga resultaten - även som uppskurna, så att man kan se de olika brödens inkråm. Och som ett extra plus har boken dessutom en stor mängd instruktiva steg för steg-illustrationer. Det är en bakbok som fungerar, som avdramatiserar bakningen och som ger inspiration och mod att testa och improvisera. Det är helt enkelt boken för alla hemmabagare. Så fram med bunke och mjöl och njut av hantverket, dofterna och smakerna!</p>
-
Title:
Morberg Lagar Husmanskost
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Husmanskosten har för länge sedan tagit steget in i de fina salongerna. Idag kan man gå på lyxkrog och äta fläsklägg med rotmos för trehundrafemton spänn. Rätt tillagad har husmanskosten varit rätt i mer än hundra år och den kommer att vara rätt i flera hundra år till. Så i denna bibel har jag saml...
Morberg Lagar Husmanskost Bok
<p>Husmanskosten har för länge sedan tagit steget in i de fina salongerna. Idag kan man gå på lyxkrog och äta fläsklägg med rotmos för trehundrafemton spänn. Rätt tillagad har husmanskosten varit rätt i mer än hundra år och den kommer att vara rätt i flera hundra år till. Så i denna bibel har jag samlat inte alla men gott och väl 150 klassiska husmansrecept. Bland dem ska mina barnbarnsbarn bläddra har jag i all ödmjukhet tänkt.</p><p>Per</p><p>Den traditionella söndagssteken tar plats igen på middagsbordet i Per Morbergs nya stora kokbok, där han visar att rejäl svensk husmanskost lagad från grunden är något annat än bruna bönor i plastkorv och kåldolmar från frysdisken.</p><p>Få lär sakna sina favoriter bland recepten. Här trängs etablerade trotjänare som köttbullar, fläskpannkaka och gravad lax med halvt bortglömda finesser som stuvad lake, sillbullar och katrinplommonsufflé. Obligatoriska tillbehör som remouladsås och pressgurka är självklart också med i boken som är enkelt och traditionellt uppdelad i kött-, fisk-, grönsaksrätter osv. En blivande husmansklassiker!</p>
-
Title:
Smårätter Med Guldkant - Plockmat, Tilltugg Och Annat Gott
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
För hyllade matkreatören Catarina König är plockmat och smårätter så mycket mer än bara ett litet tilltugg det kan egentligen ersätta en hel middag om man serverar tre fyra olika mindre rätter under en kväll. Catarina Königs nya kokbok uppföljaren till prisbelönta Mat med guldkant är fylld till brä...
Smårätter Med Guldkant - Plockmat, Tilltugg Och Annat Gott Bok
<p>För hyllade matkreatören Catarina König är plockmat och smårätter så mycket mer än bara ett litet tilltugg det kan egentligen ersätta en hel middag om man serverar tre fyra olika mindre rätter under en kväll. </p><p>Catarina Königs nya kokbok uppföljaren till prisbelönta Mat med guldkant är fylld till brädden med det som är hennes signum enkla, snabba och gudomligt goda recept på festliga smårätter och extra goda tilltugg. Ett kapitel bjuder på smarriga dippsåser, röror och snacks med extra guldkant, och ett kapitel ägnas helt åt drinkar och aperitifs. De magiskt goda desserterna finns såklart också med. </p><p>Catarina delar dessutom med sig av sina bästa råd och välbevarade små hemligheter kring festplanering, mingel och idéer kring förberedelser och hennes specialitet eleganta upplägg. Du får också lära dig hur du friterar smart och säkert för det är inte så svårt som man kan tro. </p><p>Recepten, som du får tips på hur du kan mixa och matcha på bästa sätt, är enkla och snabba att tillaga och här kan du välja mellan både kalla och varma varianter på kött, fisk och skaldjur samt vegetariska alternativ. </p><p><b>Catarina König</b> har, sedan vinsten av tv-succéerna Sveriges mästerkock 2016 och Decenniets mästerkock 2020, ägnat sitt liv åt mat. Via Instagram och den mycket uppskattade bloggen på Elle mat och vin inspirerar hon dagligen sina läsare och trogna följare med nya smarriga recept och sina egna snygga matfoton.</p>
-
Title:
Mat Som Gör Gott - Ny Vardag Med Tareq Taylor
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 14 vardagar
-
Description:
För att leva ett långt och friskt liv är maten - och framför allt vardagsmaten - en viktig nyckel. Och om man frågar Tareq Taylor så ska maten inte bara vara nyttig utan den måste också vara god! För honom står njutningen likaväl som nyttigheten i fokus. Med hans hjälp är det lätt att laga läcker h...
Mat Som Gör Gott - Ny Vardag Med Tareq Taylor Bok
<p>För att leva ett långt och friskt liv är maten - och framför allt vardagsmaten - en viktig nyckel. Och om man frågar Tareq Taylor så ska maten inte bara vara nyttig utan den måste också vara god! För honom står njutningen likaväl som nyttigheten i fokus. Med hans hjälp är det lätt att laga läcker hälsosam mat som fungerar i vardagen.</p><p>Boken innehåller flera verktyg för att ta det där klivet mot en hälsosammare matlagning. Våga ruska om dina matvanor med hjälp av Tareq Taylors 10 gyllene regler. Följ Tareqs råd om hur du bygger upp ett bra skafferi och det blir lätt att svänga ihop en måltid, även de där kvällarna när du inte har mer än en kvart till matlagning.</p><p></p><p>Här hittar du rätter för hela dygnet och hela veckan. Från nyttiga och näringsrika frukostar, till matiga sallader, snabba måltider de där kvällarna när du inte har så mycket tid över, bra matsäck att skicka med barnen på utflykt, liksom enkla rätter att göra för många när det kommer gäster. Och inte att förglömma, maten som ger lite extra guldkant på vardagen och fredagsmyset inför helgen. Tareq rör sig mellan olika kök och influeras i sina rätter av smaker från hela världen.</p><p></p><p>Boken gör också en djupdykning i grönsakslådan där vi får lära känna de verkliga superhjältarna bland grönsaker - de absolut mest nyttiga grönsakerna näringsmässigt och hur man bäst tar vara på dem. För man behöver faktiskt inte importera superfood-råvaror från andra sidan jordklotet, de nyttigaste grönsakerna växer i våra egna jordar.</p>
Utvalt - Svenska
Vinets Universum - Från Växtplats Till Vinlista
Att välja rätt vin – hemma eller på restaurang – kan kännas smått omöjligt. Men så behöver det inte vara!I Vinets universum lär Alf Tumble dig allt du behöver veta och mycket mer. Boken i...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt