Svenska
Mest sålda
-
Title:
Sockerfria Kokboken
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
Av författarna till Sockerbomben...! 111 enkla recept och en smart grund för ett oändligt antal varierade måltider för både vardag och fest. Perfekt för dig som: är sockerkänslig är sockerberoende är glutenintolerant bara vill undvika bröd och mjöl har diabetes typ-1 eller -2 har insulinresistens/s...
Sockerfria Kokboken Bok
Av författarna till Sockerbomben<i>...</i>!<br/> 111 enkla recept och en smart grund för ett oändligt antal varierade måltider för både vardag och fest.<br/> Perfekt för dig som:<br/> är sockerkänslig<br/> är sockerberoende<br/> är glutenintolerant<br/> bara vill undvika bröd och mjöl<br/> har diabetes typ-1 eller -2<br/> har insulinresistens/svängande blodsocker<br/> vill vara säker på att maten du serverar är hälsosam enligt den allra senaste och säkraste forskningen<br/> Du får också<br/> ett test för att se om du är sockerberoende eller sockerkänslig<br/> fakta om vad du behöver äta varje dag för att må bäst<br/> alternativ till mjölkprodukter om du behöver/vill undvika det<br/> matnyttiga tips om hur du kommer igång<br/> extra tips för barnen<br/> inköpslista med bra och säker mat<br/> smarta redskap för köket<br/><br/> När Sockerfria kokboken<i>...</i> med recept utan tillsatt socker kom ut första gången 2006 var det något helt nytt. Vadå utan socker? Det är väl inte så farligt med lite socker? Något litet sött efter maten, en glass eller två på semestern eller en kaka till kaffet? Bara man äter bra annars?<br/>I dag vet vi så mycket mer samtidigt som allt fler får problem med migrän, övervikt, diabetes typ-2, depressioner, extrem trötthet, humörsvängningar, koncentrationsproblem och kronisk stress.<br/>Många läkare och forskare varnar nu för sockrets skadliga effekter på hälsan och du hittar recept på LCHF-, keto- och paleokost både i böcker och på nätet. Det gängse rådet är: ät mindre socker och snabba kolhydrater!<br/>Och det är jättebra, för de allra flesta. Men det räcker inte för alla! Den som är sockerkänslig eller sockerberoende måste avstå helt från socker, mjöl, tillsatser och allt som liknar mjöl eller smakar sött för att få energi, viktbalans, skarp hjärna och perfekt hälsa.<br/>Vi är helt enkelt olika känsliga för socker! En del får lite sämre hälsa, och dåliga tänder. Andra får hela livet begränsat.<br/> Även om du gör allt för att äta rätt är du chanslös mot alla nya livsmedel och all färdigmat om du inte har rätt kunskap. Därför ligger fokus på säker mat för den som är sockerberoende eller sockerkänslig i nya, helt omarbetade och utökade utgåvan av Sockerfria kokboken<i>...</i>. Med den i köket behöver du aldrig fundera på om maten är bra för dig eller inte, här finns inga gömda fällor. Bara ren och säker mat, rakt igenom. Och supergod! Författarnas egna favoritrecept med hälsovinster för alla. Kött & fläsk, kyckling & fågel, fisk & skaldjur, äggrätter, tillbehör, såser & röror samt drycker.<br/> Alla recept bygger på den allra senaste forskningen och på Bitten Jonssons egna erfarenheter av över 20 års framgångsrik behandling av sockerberoende.<br/> OM FÖRFATTARNA<br/>Bitten Jonsson är leg sjuksköterska och utbildad i USA inom beroende/addiktion. Hon är Sveriges främsta expert på sockerberoende med över 20 års erfarenhet med framgångsrik behandling av över 6000 patienter och en efterfrågad föreläsare både i Skandinavien och USA.<br/><br/> Pia Nordström är journalist med bakgrund från bland annat Expressen, som redaktör och reporter med inriktning främst på hälsa, medicin och mat.
-
Title:
Medelhavsköket - Goda Recept Från Medelhavets Alla Hörn
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Bouillabaisse från Frankrike, tortilla från Spanien, pasta från Italien, moussaka från Grekland, räktagine från Nordafrika och baklava från Turkiet - våra recept ger matlagningen en fläkt av Södern! Gör en resa med oss genom Medelhavsområdet och låt dig förtrollas av de mångsidiga kökens variations...
Bouillabaisse från Frankrike, tortilla från Spanien, pasta från Italien, moussaka från Grekland, räktagine från Nordafrika och baklava från Turkiet - våra recept ger matlagningen en fläkt av Södern!<br/><br/>Gör en resa med oss genom Medelhavsområdet och låt dig förtrollas av de mångsidiga kökens variationsrika rätter.
-
Title:
Glass, Sorbet & Co
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Älskar du glass? Gör då dina favoritsorter själv! Med över 100 läckra recept i boken är det verkligen ingen konst. Sammetslen gräddglass, uppfriskande fruktsorbet, fjäderlätt yoghurtglass, himmelsk parfait som smälter i munnen och superfräsch granité - här finns något för alla! Frossa i mumsiga kla...
Älskar du glass? Gör då dina favoritsorter själv! Med över 100 läckra recept i boken är det verkligen ingen konst. Sammetslen gräddglass, uppfriskande fruktsorbet, fjäderlätt yoghurtglass, himmelsk parfait som smälter i munnen och superfräsch granité - här finns något för alla!<br/><br/>Frossa i mumsiga klassiker, trendiga nya varianter med chili och citrongräs eller traditionella kaféfavoriter som banana split och iskaffe.<br/>Extra bra är att alla recept går att göra utan glassmaskin!
-
Title:
Bergenströms Bästa - Billigt Och Hur Gott Som Helst.
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Billigt och hur gott som helst handlar om hur man kan laga ekonomiskt (och samtidigt miljövänligt) när matkassan är skral utan att kompromissa på de goda smakerna. Här finns exempelvis recept till hyfsat billig fisksoppa, dinkelbiffar med svamp, klassiker som kålpudding med rårörda lingon, spännand...
Bergenströms Bästa - Billigt Och Hur Gott Som Helst. Bok
Billigt och hur gott som helst handlar om hur man kan laga ekonomiskt (och samtidigt miljövänligt) när matkassan är skral utan att kompromissa på de goda smakerna. Här finns exempelvis recept till hyfsat billig fisksoppa, dinkelbiffar med svamp, klassiker som kålpudding med rårörda lingon, spännande fräscha bowls och gröna måltider i säsong. Dessutom läckra kötträtter på billigare vis och ett par riktigt goda och lättbakade bröd och tårtor. Inledningsvis ett kapitel med handfasta tips och idéer i sparköket, och på hur man kan förgylla den enkla vardagsmaten med det där lilla extra.
-
Title:
7 Minuter I Köket - En Form
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Att laga mat i en form så gott och så praktiskt på så många sätt. Du behöver knappt något fett, du har mindre att diska. Det enda du behöver tänka på är att placera alla ingredienser på en plåt och sätta in den ugnen. Och finns det något bättre en ruggig höstkväll än en varm, rykande måltid, t.ex. ...
7 Minuter I Köket - En Form Bok
Att laga mat i en form så gott och så praktiskt på så många sätt. Du behöver knappt något fett, du har mindre att diska. Det enda du behöver tänka på är att placera alla ingredienser på en plåt och sätta in den ugnen. Och finns det något bättre en ruggig höstkväll än en varm, rykande måltid, t.ex. lax med mango och koriander, eller marockansk kyckling?
-
Title:
Vegan Bbq - Grilla Grönt Och Galet Gott!
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Finns det något säkrare sommartecken än doften av tändvätska och glödande grillkol? Vi älskar att grilla, men de flesta av oss är inte så fantasifulla när det kommer till vad vi lägger på grillen. Hamburgare, korvar, biffar och kanske något enstaka grönsaksspett för syns skull - känns det igen? Här...
Vegan Bbq - Grilla Grönt Och Galet Gott! Bok
<p>Finns det något säkrare sommartecken än doften av tändvätska och glödande grillkol? Vi älskar att grilla, men de flesta av oss är inte så fantasifulla när det kommer till vad vi lägger på grillen. Hamburgare, korvar, biffar och kanske något enstaka grönsaksspett för syns skull - känns det igen?<br/><br/>Här är boken för dig som vill inspireras att tänka nytt och framförallt grönt till grillen. Vegoprofilen Mattias Kristiansson bjuder på en färgsprakande BBQ med saftiga vegoburgare, kryddiga grillspett och spänstiga grönsaker, och alla slags tillbehör i form av sallader, såser och röror. <em>Vegan BBQ </em>är dessutom den enda veganska grillboken på svenska!<br/><br/>Ur innehållet:<br/><br/>- På grillen, - Tillbehör, - Såser, - Röror & smaksättare, - Tilltugg, - Drinkar, - Efterrätter<br/><br/>Ur receptfloden: Flintastek med chipotledressing & grillad sötpotatis, Zucchinirullar med cashewost, Indiska spett med tamarindchutney och regnbågssallad, Vegokött med chimichurry & bönsallad</p>
-
Title:
Mat För Hand - Tumregler, Handlag Och Gammal Erfarenhet
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Mathantverk för alla tider Mat för hand är en berättande handbok som vill locka in läsaren i mathantverket, få oss att känna historien bakom förädlingssätten och se råvarorna och deras möjligheter. Det är en metodisk och spännande genomgång full med skildringar av doft, textur, smak och djup. Att b...
Mat För Hand - Tumregler, Handlag Och Gammal Erfarenhet Bok
<p><b>Mathantverk för alla tider </b> </p><p><i>Mat för hand</i> är en berättande handbok som vill locka in läsaren i mathantverket, få oss att känna historien bakom förädlingssätten och se råvarorna och deras möjligheter. Det är en metodisk och spännande genomgång full med skildringar av doft, textur, smak och djup. </p><p>Att bevara och förädla mat för hand har folk gjort i alla tider och många av metoderna är förvånansvärt lätta att utföra, bara man får tydliga förklaringar, vettiga instruktioner och nödvändiga fakta. Mat för hand innehåller allt detta. Från tabeller över beredningstider, saltmängder och temperaturer till beskrivningar av tumregler, gammal erfarenhet och handlag. En bok för både nybörjaren och den som redan provat på metoderna. </p><p>Du lär dig att torka, röka, syra, rimma, luta, grava, pickla, konfitera, sylta, safta, infusera och fermentera. </p><p>JENS LINDER är en välkänd och prisbelönt matskribent, kock och författare som i otaliga artiklar i Dagens Nyheter och Gourmet slagit ett slag för ämnen som bär, svamp, långkok och mat från exempelvis Korea, Norden, Storbritannien, Frankrike, ja snart sagt varje del av världen. Ofta har han återkommit till traditionella metoder för förädling och konservering, inte minst i den klassiska boken Det glömda köket. Han är sedan många år juryordförande i SM i mathanverk där man tävlar i klasser som syrat, pastejer, korv med mera. Han håller också föredrag och kurser i dessa ämnen.</p><p><b><i>Röster om boken: </i></b></p><p><i>Jens Linders Mat för hand är ett måste i varje kök. Bara att slå upp när du vill röka, grava, rimma, torka, pickla eller torka något! / Expressen Söndag</i></p>
Utvalt - Svenska
Portionen Under Tian - Äta Ute
ATT ÄTA UTE är ett fantastiskt sätt att umgås. Särskilt om man med äta ute menar att äta sin middag ute i naturen. Med en knytis-picknick eller en enkel måltid som lagas på plats har alla råd att var...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt