Svenska
Mest sålda
-
Title:
Fisk & Skaldjur
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Utsedd till Bästa form i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016! "Näst intill ett måste för alla som gillar att tillaga havets läckerheter. Suverän." Femina Fisk & skaldjur innehåller ett 80-tal recept på rätter som Tommy Myllymäki lagar både hemma och på restaurang. Alla är anpassade efter h...
Fisk & Skaldjur Bok
<p> <strong>Utsedd till Bästa form i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016!</strong> </p> <br/> <p> <strong> <em>"Näst intill ett måste för alla som gillar att tillaga havets läckerheter. Suverän."<br/></em> </strong>Femina</p> <br/> <p> <strong> <em>Fisk &amp; skaldjur</em> </strong>innehåller ett 80-tal recept på rätter som Tommy Myllymäki lagar både hemma och på restaurang. Alla är anpassade efter hemmaköket och innehåller råvaror som du oftast hittar i en vanlig matbutik. I boken hittar du ett flertal varianter på rätter med enkla vardagsfiskar, som exempelvis gräddstekt sej med tomatvinägrett och lax med purjolök och rödvinssås. Här finns också rätter med lite mer exklusiva råvaror, som pocherad piggvar med vitvinssås på löjrom och ostron med ponzu och sesamolja. </p> <br/> <p>Flera av recepten innehåller smakkombinationer som du själv kanske inte skulle ha kommit på och ger variation i hemmamatlagningen, medan andra rätter tillhör de riktiga klassikerna.</p> <br/> <p> <strong>Tommy Myllymäki</strong> är en av Sveriges mest meriterade kockar och medverkar regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon och Mitt kök. 2007 vann Tommy Årets kock, 2014 guld i Bocuse d'Or EM, 2011 silver i Bocuse d'Or VM och 2015 brons i samma tävling. Han ligger bakom en rad restauranger, bland annat Sjön i Jönköping, och är kreativ ledare för Svenska Brasserier där bland annat Taverna Brillo,Sturehof och Riche i Stockholm ingår. Tommy har tidigare gett ut <em>Såser </em>och <em>Grönsaker - tillbehör &amp; garnityr</em>.</p> <br/> <br/> <p>"Tommy Myllymäki fortsätter sitt dissekerande av måltiden. Han började med att i bokform bjuda på sina bästa såser, sedan kom grönsakerna i bok nummer två - och nu har turen kommit till fisk och skaldjur."<br/><em>Gourmet</em></p> <br/> <p>"En lika snygg som pedagogisk kokbok om hur man lär sig laga djuren som vi alla borde äta mer av - om inte annat för att minska miljöfarliga utsläpp. En av Sveriges mest framstående kockar och bronsmedaljör i årets kock-VM, lockar med enkla recept och sexiga receptbilder."<em><br/>Veckans Affärer</em></p> <br/> <p>"<em>Fisk &amp; skaldjur</em> innehållet ett 80-tal recept som alla är anpassade till hemmaköket och innehåller råvaror som oftast finns i en vanlig matbutik. Med allt ifrån vardgsfiskar som sej och lax till exklusiv piggvar och ostron finns det något för alla tillfällen och smaklökar."<br/><em>Voyage</em></p> <br/> <p>"Bakom recepten står inte heller vilken kock som helst - det är europamästaren Tommy Myllymäki. Så då kan väl inget gå fel."<br/><em>Aftonbladet Söndag</em></p> <br/> <p>"Du får ökad kunskap om användningsområden, hantering och tillagning, och många fina recept."<br/><em>Allt om Vin</em></p> <p>Näst intill ett måste för alla som gillar att tillaga havets läckerheter. Suverän.</p> <em>Femina</em>
-
Title:
Dejlig - Att Samlas Kring Mat Från Morgon Till Kväll
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Att samlas kring mat är bland det vackraste jag vet, att kunna glädjas åt sällskapet och det man äter. Det fina när man lagar mat och äter tillsammans är att det gör något med en, man mår bättre på alla plan. En middag kan leda till otroliga samtal, skratt blandat med gråt. Ja, du vet när man aldri...
Dejlig - Att Samlas Kring Mat Från Morgon Till Kväll Bok
<p><i>Att samlas kring mat är bland det vackraste jag vet, att kunna glädjas åt sällskapet och det man äter. Det fina när man lagar mat och äter tillsammans är att det gör något med en, man mår bättre på alla plan. En middag kan leda till otroliga samtal, skratt blandat med gråt. Ja, du vet när man aldrig vill att kvällen ska ta slut. Men det är precis lika fint att duka upp en ensamlunch till sig själv och piffa till det lite extra. Använda de där glasen man sällan har framme, ta sin finaste servett, sätta på sin absoluta favoritlåt och låta stunden bli ens egen, oavsett rum och tid.</i> </p><p>Mat ska vara god och gjord med kärlek. Finns det något bättre än att samla vänner och familj för att äta tillsammans? För <b>Rebecca Hübbe </b>handlar det om att just samlas kring mat. I <i>Dejlig</i> bjuds du på ett sextiotal favoritrecept indelade efter tillfälle. Allt från gott att tugga på, smårätter att dela, större maträtter till sött och syrligt samt drinkar och annan dryck. Dessutom får du tips på hur du grejar den perfekta hemmabaren, hur du lyckas med det dukade bordet och vad man alltid ska ha hemma i skafferiet vid oväntat besök.</p><p>Den är en källa för inspiration, matglädje och en guide till att samlas kring mat. Ja, en trygg famn att falla till när inspirationen tryter. Här blandas högt och lågt. Släng ihop olika mindre rätter så som brie brûlée, frasig tomatgalette samt hallon- och jordgubbscrostinis med pistagekräm till en fullskalig middag, snacksa på marinerade oliver och skaka ihop en Lemon Meringue Pie-drink eller varför inte laga den perfekta ndujapastan till din kärlek?</p><p><i>Dejlig</i> handlar om maten Rebecca själv älskar, att äta den och låta den ta plats tillsammans med människor som man håller kära. Om kärleken till råvarorna och processen, att låta allting få ta sin tid. Det är något hon håller hårt vid. Kokboken är en hyllning till dem som satte grunden för hur mat ska smaka, skapas och ätas. Lägg allt annat åt sidan och låt dig förföras av maten. Mat är en kärlekshandling! </p><p><b>Rebecca Hübbe</b> driver matkontot @dejligfood på Instagram och inspirerar dagligen tiotusentals personer med recept på mat och dryck som passar från tidig morgon till sen kväll. Här blandas otroliga bakverk, ljuvliga smårätter och spännande drinkar. </p>
-
Title:
Vegoveckor - 6 Veckors Enkla Vegetariska Veckomenyer För Lata Matälskare
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Vegoveckor - 6 Veckors Enkla Vegetariska Veckomenyer För Lata Matälskare [Bok / Inbunden]
Vegoveckor - 6 Veckors Enkla Vegetariska Veckomenyer För Lata Matälskare Bok
Vegoveckor - 6 Veckors Enkla Vegetariska Veckomenyer För Lata Matälskare [Bok / Inbunden]
Utvalt - Svenska
Dejlig - Att Samlas Kring Mat Från Morgon Till Kväll
Att samlas kring mat är bland det vackraste jag vet, att kunna glädjas åt sällskapet och det man äter. Det fina när man lagar mat och äter tillsammans är att det gör något med en, man mår bättre på a...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt