Svenska
Mest sålda
-
Title:
Japansk Comfort Food - 60 Recept För Hemmamatlagning
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Finalist till Cajsa Warg-priset Årets kokbok ”Det som imponerar mest iJapansk comfort foodär de genuina japanska recepten som kan tillagas med lättåtkomliga svenska ingredienser kombinerade med japanska smakförstärkare. … Detta är en fantastisk och ...
Japansk Comfort Food - 60 Recept För Hemmamatlagning Bok
<p><strong>Finalist till Cajsa Warg-priset Årets kokbok</strong></p> <p>”Det som imponerar mest i<em>Japansk comfort food</em>är de genuina japanska recepten som kan tillagas med lättåtkomliga svenska ingredienser kombinerade med japanska smakförstärkare. … Detta är en fantastisk och glädjande introduktion till det japanska köket och jag är djupt imponerad.” Betyg 5 av 5<em><br/><strong>BTJ</strong></em></p> <p><em>Japansk comfort food</em> innefattar de allra godaste rätterna som tonkatsu, teriyaki, karaage, snabbramen och olika donburi – ris med topping. Mat som är enkel att laga hemma, med råvaror som är lätta att få tag på, och som funkar att laga vardag som helg. Och även om rätterna är enkla gör finishen i recepten att smakerna blir autentiska och mycket goda.</p> <p>Japanska kocken Saori Ichihara flyttade till Sverige för flera år sen och när hennes hemlängtan är som störst lagar hon japansk mat. I Japan har man ofta hemmaversioner av restaurang- och gatumat och detta är Saoris hemmarecept.</p> <p>Totalt innehåller boken ett 60-tal recept uppdelade i nudlar, stekt, grytor, friterat, ris och skafferi. Många recept lagas med kött och fisk men eftersom de flesta såser är vegetariska går det lätt att göra grönsaksversioner.</p> <p>Den här boken är för dig som är nyfiken på det japanska köket och vill äta det oftare.</p> <p>Saori Ichihara är född och uppvuxen i i Japan där hon jobbade som kock på olika restauranger i Kyoto, Osaka och Tokyo. I Sverige har hon jobbat på bland annat hyllade Esperanto, Shibumi och Oaxen krog innan hon blev kökschef på egna restaurangen Ichi, som fokuserade på nordiskjapansk mat. 2015 kom hon på tredje plats i Årets kock och 2017 blev hon vald till Sveriges bästa kvinnliga kock av Stella. Idag frilansar Saori och har och har bland annat olika pop up-restauranger runtom i Norden.</p>
-
Title:
66 Day Challenge - Jorden Runt
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
I Ulrika Davidssons tredje bok i succéserien 66 Day Challenge tar hon med sina läsare och följare på en matresa jorden runt med enkel matlagning och spännande smaker från Asien, Mellanöstern, Medelhavet, Sydamerika, USA och även den nordiska maten. Recepten är skapade med omsorg så att de mättar br...
66 Day Challenge - Jorden Runt Bok
<p>I Ulrika Davidssons tredje bok i succéserien 66 Day Challenge tar hon med sina läsare och följare på en matresa jorden runt med enkel matlagning och spännande smaker från Asien, Mellanöstern, Medelhavet, Sydamerika, USA och även den nordiska maten. Recepten är skapade med omsorg så att de mättar bra, är lättlagade, håller ett lågt kolhydratsinnehåll och även tar hänsyn till kalorier helt enkelt 66 dagar med mycket matglädje! </p><p>Kostschemana är minutiöst utformade och enkla att följa och bjuder på såväl frukost, lunch och middagar under 10 veckor. Hemligheten med Ulrikas kostscheman är den dagliga variationen av kaloriintaget som förändrar förbränningen och gör att man snabbt kan gå ner i vikt på ett hållbart sätt. </p><p>De ger bättre hälsa, piggare känsla och skillnad på vågen. Många som följer dessa 66 dagar tappar i snitt 12 kilo och upplever en stor hälsoförändring och -förbättring på många plan. Dessutom öppnas en ny värld av smaker med råvaror och kryddor från hela världen som skapar variation på tallriken vecka för vecka. </p><p>Recepten är indelade i frukost, vegetariskt, kött, fågel, fisk och skaldjur och några riktigt smarriga desserter. Vad sägs om till exempel goda juicer och frukostbröd, smoothiebowls, arabiska ägg, grekiska minipajer, persisk kyckling, Västerbottenpizza med skaldjur, rödbetor med halloumi, asiatiska kåldolmar, tomatsoppa, tonfisk med wasabi-majjo, spenatwraps och kanske unnar du dig en chokladtårta eller rabarberpaj till efterrätt </p><p>Boken innehåller:<br/>- Kostscheman för 66 dagar med ca 100 kalori- och kolhydratsberäknade recept för alla måltider<br/>- Råvaruguide och inköpslistor Enkla recept som går att förbereda, frysa in eller förvara i kylen och ha med som matlåda<br/>- Guide till hur du förändrar dåliga vanor<br/>- Om kost, planering, matlagning<br/>- Om hunger och sötsug<br/>- Träning, motion, återhämtning och stresshantering <br/>- Mättande recept som håller blodsockret på en jämn nivå och mättar länge<br/>- Näringsrikt kostschema med mycket vitaminer, mineraler, antioxidanter och med råvaror som ger istället för att ta energi <br/></p><p>Att få möjlighet att ändra ovanor till bättre vanor steg efter steg och nå en hållbar hälsosam livsstil är Ulrikas önskan. Tiotusentals personer har följt Ulrikas kostscheman i 66 Day Challenge under de senaste åren och har lyckats göra en hälsoförändring på många plan. <br/><br/><b>Ulrika Davidsson</b> är kostrådgivare, receptkreatör och bästsäljande författare till över 35 böcker. Hennes kickstartskurser har hjälpt tiotusentals personer att nå sin målvikt och finna en mer hållbar och hälsosam livsstil. </p>
-
Title:
Jakten På En Perfekt Rom & Cola
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
"Rom-Robban" Sandqvist har ägnat hela sitt yrkesliv åt rom och är en av våra främsta romexperter. I Jakten på en perfekt Rom & Cola går han igenom allt du inte visste att du behövde veta om drinken: rom och dess historia, olika romtyper och deras karaktäristika, vad som gör en cola riktigt god ...
Jakten På En Perfekt Rom & Cola Bok
"Rom-Robban" Sandqvist har ägnat hela sitt yrkesliv åt rom och är en av våra främsta romexperter. I <i>Jakten på en perfekt Rom & Cola</i> går han igenom allt du inte visste att du behövde veta om drinken: rom och dess historia, olika romtyper och deras karaktäristika, vad som gör en cola riktigt god och var du hittar de bästa sorterna. När du läst denna allemans-handbok, kommer du dessutom att vara rustad, inte bara för den perfekta rom & colan utan för de flesta romdrinkarna i världen.
-
Title:
Slowcooking - Introduktion Och 80 Recept Som Alla Kan Laga, Med Tryckkokning
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Att laga mat i en slowcooker eller tryckkokare är enkelt och smakerna som träder fram är förförande. Antingen kan middagen vara klar i din slowcooker när du kommer hem eller så lagar du maten snabbt med hjälp av tryckkokaren. Med enkla och ofta billiga ingredienser skapas festmåltider i dessa elsnå...
Slowcooking - Introduktion Och 80 Recept Som Alla Kan Laga, Med Tryckkokning Bok
Att laga mat i en slowcooker eller tryckkokare är enkelt och smakerna som träder fram är förförande. Antingen kan middagen vara klar i din slowcooker när du kommer hem eller så lagar du maten snabbt med hjälp av tryckkokaren. Med enkla och ofta billiga ingredienser skapas festmåltider i dessa elsnåla grytor. Maten lagas och du kan göra annat under tiden. Boken är en introduktion till matlagning i slowcooker och tryckkokare och har så enkla recept att alla kan laga dem. De har tydliga steg-för-steg-instruktioner och är färgkodade i olika svårighetsgrader. Lycka till! Jag hoppas du blir ett lika stort fan av matlagning med slowcooker och tryckkokare som jag är.
-
Title:
Fiskkokboken - En Kokbok För Alla Som Trivs I Köket
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
ENKEL VÄG TILL GODA FISKRÄTTER!<br>Denna bok har i sin utgångspunkt i de kunskaper som krävs för att framhäva fiskens underbara smaker och konsistens. Med dessa kunskaper är det sedan möjligt för läsaren att tillaga alla de fantastiska recept som presenteras i boken och framstå som något av e...
Fiskkokboken - En Kokbok För Alla Som Trivs I Köket Bok
ENKEL VÄG TILL GODA FISKRÄTTER!<br>Denna bok har i sin utgångspunkt i de kunskaper som krävs för att framhäva fiskens underbara smaker och konsistens. Med dessa kunskaper är det sedan möjligt för läsaren att tillaga alla de fantastiska recept som presenteras i boken och framstå som något av en mästerkock i köket.
-
Title:
East- En Asiatisk Kokbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Läckert, spännande och inspirerande från en av Sveriges mest inflytelserika krogar genom tiderna East: En asiatisk kokbok är en snygg och inspirerande kokbok och restaurangskildring full av läckra recept från en av Sveriges mest inflytelserika krogar genom tiderna. När East slog upp sina dörrar på ...
East- En Asiatisk Kokbok Bok
<b>Läckert, spännande och inspirerande från en av Sveriges mest inflytelserika krogar genom tiderna</b><br/><br/><i>East: En asiatisk kokbok</i> är en snygg och inspirerande kokbok och restaurangskildring full av läckra recept från en av Sveriges mest inflytelserika krogar genom tiderna.<br/>När East slog upp sina dörrar på Stureplan i Stockholm för nästan tre decennier sedan var asiatisk mat fortfarande något exotiskt för de flesta svenskar. Easts grundare Peter Lindgren berättar hur allt började och skildrar vad som har hänt - och ätits - på den legendariska restaurangen sedan dess.<br/>Från drinkar och smårätter till vietnamesiska crêpes och kycklingdumplings, från yakitoriskola till lime- och chilimarinerad hälleflundrafilé, och rader av färgrika, kreativa grönsaksrätter. Här finns också ett helt kapitel med <i>Japansk hälsomat</i>, såväl som avsnitt om musiken och inredningen på East. Allt är rikt illustrerat i fyrfärg, och recepten är utformade så att du inte behöver vara något proffs i köket för att åstadkomma smärre underverk hemma.<br/>Med ett förord av journalisten och författaren Jesper Tillberg.<br/><br/>PETER LINDGREN, född 1957, grundade East 1989. Han har tillsammans med krögaren Erik Videgård skrivit <i>Modern asiatisk mat</i> [Bonniers, 1996] samt det asiatiska kapitlet i <i>Bonniers stora kokbok</i> [Bonniers, 2002].
-
Title:
En Grön Jul
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Julen är den stora högtiden för gemenskap och umgänge. Men måste julbordet kretsa kring korv och kött? I denna nyskapande kokbok finns allt som behövs för en god vegetarisk jul. Här bjuds det på gröna alternativ till det traditionella julbordet med sina klassiska rätter. Fräscha, nyskapande sallade...
En Grön Jul Bok
<p>Julen är den stora högtiden för gemenskap och umgänge. Men måste julbordet kretsa kring korv och kött? I denna nyskapande kokbok finns allt som behövs för en god vegetarisk jul. Här bjuds det på gröna alternativ till det traditionella julbordet med sina klassiska rätter. Fräscha, nyskapande sallader, matiga varmrätter och smakrika tillbehör. Men också välbekanta bröd och kakor, och julgodis förstås. Inget behöver saknas på ett vegetariskt julbord! Det här är en inspirerande kokbok för en mer hälsosam och hållbar jul - från advent till nyår. En grön jul!</p><p></p><p>Receptkreatören och matskribenten Malin Landqvist är en av Sveriges mest väletablerade kokboksförfattare. Hon har skrivit ett 15-tal kokböcker, varav flera blivit både storsäljare och prisbelönta.</p>
Utvalt - Svenska
Vinets Universum - Från Växtplats Till Vinlista
Att välja rätt vin – hemma eller på restaurang – kan kännas smått omöjligt. Men så behöver det inte vara!I Vinets universum lär Alf Tumble dig allt du behöver veta och mycket mer. Boken i...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt