Svenska
Mest sålda
-
Title:
Husbilsboken - För Dig Som Är Nybörjare På Husbil
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Resor & Geografi
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 14 vardagar
-
Description:
Frågor, svar och praktiska tips om husbil! Vad är gråvatten? Var övernattar man? Var får man tag i färskvatten? Hur funkar kylen? Frågorna kan vara många när man köpt sin första husbil. I den här boken har samlas frågor och svar med tips och trix för den som funderar på eller precis har köpt en hus...
Husbilsboken - För Dig Som Är Nybörjare På Husbil Bok
Frågor, svar och praktiska tips om husbil!<br/>Vad är gråvatten? Var övernattar man? Var får man tag i färskvatten? Hur funkar kylen?<br/>Frågorna kan vara många när man köpt sin första husbil. I den här boken har samlas frågor och svar med tips och trix för den som funderar på eller precis har köpt en husbil. <br/><br/>Har man inga tidigare erfarenheter ger boken en snabb och enkel översikt kring hanterandet av en husbil.<br/><br/>Författarna Sanna och Torbjörn om boken:<br/><br/>"Vi hade inga tidigare erfarenheter av vare sig husbil, husvagn eller camping den gången vi blev husbilsägare och vi hade ingen i vår närhet att fråga. Istället ägnade vi mycket tid åt att klura ut hur vi bäst skulle lösa allt som dök upp kring husbilandet.<br/><br/>Då önskade vi att det fanns en bok med snabba svar på våra funderingar och nu har vi själva skrivit den boken. Den vänder sig till den som just blivit med husbil och har en mängd frågor. Boken är dessutom rikt illustrerad med bilder från våra resor."<br/><br/>Författarna är sedan flera år hängivna husbilsåkare och tillbringar så mycket tid som möjligt i sin husbil. De arbetar ofta när de är iväg på resa och levererar regelbundet resereportage till olika branschtidningar.
-
Title:
Gåtfulla Hälsingland - En Resehandbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Resor & Geografi
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
En guide till några av Hälsinglands mest mytomspunna, mystiska och hemsökta besöksmål. En bok av Historier från Hälsingland.
Gåtfulla Hälsingland - En Resehandbok Bok
En guide till några av Hälsinglands mest mytomspunna, mystiska och hemsökta besöksmål. En bok av Historier från Hälsingland.
-
Title:
Bland Tomtar Och Troll I Ödehusen!
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Resor & Geografi
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 14 vardagar
-
Description:
Huset som är på väg ner i ett stup, Bergsmansgården som räddades från rivning i sista stund, det tragiska "Rullstolshuset", de fyra syskonen i "Höghuset" som flyttade och dog, berättelsen om den anrika Svartåbanan i Västernärke, ödehuset med kanske Sveriges vackraste veranda och mycket mer går att ...
Bland Tomtar Och Troll I Ödehusen! Bok
Huset som är på väg ner i ett stup, Bergsmansgården som räddades från rivning i sista stund, det tragiska "Rullstolshuset", de fyra syskonen i "Höghuset" som flyttade och dog, berättelsen om den anrika Svartåbanan i Västernärke, ödehuset med kanske Sveriges vackraste veranda och mycket mer går att läsa om i min bok där du följer med mig på min resa bland tomtar och troll i en rad ödehus i Närke och Värmland.<br/>Innehållet i boken är både sorgligt, vackert och spännande på en och samma gång. Många är de människor som bott i de gamla husen och om bilderna kunde tala skulle vi få veta massor, jag kan berätta en del men det stora jobbet får fantasin göra, både hos dig och hos mig.<br/>Ett litet tips: är du själv intresserad av att hitta gamla ödehus, åk ut på landsbygden, ta av på de små vägarna och du hittar nästan alltid något. Vad du kan hitta ser du en hel del av på de många bilderna i boken.<br/>Hoppas du får en avkopplande, spännande och lite underhållande stund med min bok.<br/>Hälsningar, Tomas Molin, din ödehusguide i Närke och Värmland.
-
Title:
Rom För Foodisar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Resor & Geografi
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Ingen annanstans i världen är pastabergen större, glassen godare eller kaffedrickandet en heligare ritual. I Rom för foodisar besöker Peter Loewe sina stamställen, som Trattoria Monti som sedan decennier drivs avsamma familj. Mamma Franca Marziani håller ställningarna i köket, och sönerna Enrico oc...
Rom För Foodisar Bok
<p>Ingen annanstans i världen är pastabergen större, glassen godare eller kaffedrickandet en heligare ritual. I <em>Rom för foodisar</em> besöker Peter Loewe sina stamställen, som Trattoria Monti som sedan decennier drivs avsamma familj. Mamma Franca Marziani håller ställningarna i köket, och sönerna Enrico och Daniele serverar allt från rulader på svärdfsk och carpaccio på ankbröst till beroendeframkallande lättfrusen glass med mandelbiskvier och chokladsås.</p> <br/> <p>Utöver alla stamställen har Peter hittat nya restauranger och sökt sig längst ut i Roms yttersta periferier, till de mest karaktäristiska ställena där de romerska mattraditionerna och familjerecepten fortfarandelever kvar och där priserna är låga.</p> <br/> <p>Idag behövs en krogguide till Rom mer än någonsin. Särskilt i centrum, där turistfällorna har blivit många i takt med att Roms besökare har blivit fler. I boken får du tips på över hundra olika trattorior, restauranger, pizzerior, barer, kaféer, gelaterior och matbutiker. Du kan också läsa om det pågående pizzakriget i Rom, varför italienare inte är fetare och vad som kan dölja sig i en äkta</p> <br/> <p> <strong>Peter Loewe</strong> är journalist och korrespondent för Dagens Nyheter och har bott i Rom i över 30 år. Mat och vin är två av Peters specialintressen och han medverkar regelbundet i bland annat Gourmet och Allt om Vin.</p>
-
Title:
Tokyo För Foodisar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Resor & Geografi
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Att skriva en krogguide till Tokyo känns nästan som en omöjlighet. Tokyo är nämligen inte bara världens bästa matstad, det är också den största. Det lär finnas över 150 000 restauranger i staden, vilket till och med får New Yorks 10 000 matserveringar att kännas som stadskärnan i en sömnig liten sm...
Tokyo För Foodisar Bok
<p>Att skriva en krogguide till Tokyo känns nästan som en omöjlighet. Tokyo är nämligen inte bara världens bästa matstad, det är också den största. Det lär finnas över 150 000 restauranger i staden, vilket till och med får New Yorks 10 000 matserveringar att kännas som stadskärnan i en sömnig liten småstadshåla. Tokyo har de bästa råvarorna, de skickligaste kockarna och fest Michelinstjärnor i världen.</p> <br/> <p>Den här boken kommer dock inte att handla om dessa. Japans långa historia av zenbuddhism har gett upphov till en kultur av shokunins, »hantverkare«, som alla helhjärtat och omsorgsfullt ägnar sig åt den smala skärva liv som råkar ligga framför dem. För dessa hantverkare är det dagliga arbetet ett slags mindfulness in action och detta gäller inte bara hyllade sushi- och kaisekikockar utan även personen som häller upp ditt kaffe, blandar din drink, grillar ditt yakinikuspett eller slår in din nyinköpta kockkniv.</p> <br/> <p>Tokyo är helt enkelt en stad där extrem omsorg och detaljkänsla inte bara är förbehållet fne dining, utan det fnns överallt. Staden är smockfull av enkla, roliga, billiga och, framförallt, svindlande bra ställen, och denna bok är min ytterst subjektiva guide till dessa.</p> <br/> <p>Det är en guide till trånga gränder, rökiga yakinikuställen, ångande ramenkrogar, garderobsstora cocktailbarer och stökiga punkizakayor med fantastiska smårätter och oklanderligt städade toaletter. Den hjälper dig hitta till de bästa köks- och matbutikerna, dechiffrera menyer och etikettsregler samt hur man äter förstklassigt till och med på sin lokala närbutik.</p> <br/> <p> <strong>Jonas Cramby</strong> är matskribent i Café Magazine och Metro. Han har gett ut fem mycket hyllade kokböcker: <em>Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco! </em>och <em>Japansk grillning. </em>Böckerna har getts ut i fera länder över hela världen.</p>
-
Title:
Köpenhamn För Foodisar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Resor & Geografi
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Erik Eje Almqvist har skapat en alldeles utmärkt guide för foodisar. Foodisar förklarar författaren som en personsom tycker om god mat och levande krogmiljöer. Köpenhamn för foodisar är del i en serie där olika matkunnigaförfattare beskriver olika s...
Köpenhamn För Foodisar Bok
<blockquote> <p>Erik Eje Almqvist har skapat en alldeles utmärkt guide för foodisar. Foodisar förklarar författaren som en personsom tycker om god mat och levande krogmiljöer. Köpenhamn för foodisar är del i en serie där olika matkunnigaförfattare beskriver olika städers matkultur.</p> <p><em>Erika Storme Martinger,BTJ-häftet nr 21, 2018</em></p> </blockquote> <p>"Jag har aldrig ångrat mig så mycket som efter att jag flyttade från Köpenhamn.Jag längtade till vinhandlaren under Knippelsbro där man alltid, oavsett tid på dygnet, stör i lunchen varpå man vinkas in i köket där man får smaka grumliga viner som ännu inte kommit upp på hyllan.</p> <p>Jag längtade till den märkvärdiga kiosken på Sønder Boulevard som säljer cigg, mjölk, tidningar – och obskyra suröler som aldrig skulle tillåtas komma i närheten av Systembolagets hyllor.</p> <p>Och så fantiserade jag om Noma-kockarnas nya krogar, om slaktartanten Hanne som varje morgon tillreder alla pålägg från grunden och skyfflar upp mackor på brickor i fönstret och om den nya skolans smørrebrødsbarer som serverar lambic-öl och oxiderade Sebastian Riffault-viner till hønsesalaten. Det dröjde inte länge innan jag flyttade tillbaka.</p> <p>Det här är en guide till mina favoritkrogar, till fantastiskt naturvin, till ställena med de finaste råvarorna från Sjællands hängivnaste hippiebönder och skogsmullar. Till barerna med den intressantaste hantverksölen och till de murrigaste jukeboxhaken som har så dålig ventilation att man kan passivröka tobaken som utandades av Vesterbropoeten Dan Turell på 70-talet, och där den som blir hungrig halv två på natten får ett kokt ägg och en klick senap på en servett."</p> <p><strong>Erik Eje Almqvist</strong>är reporter och redaktör. 2008 var han med och startade Magasinet Filter, där han arbetat under flera år, bland annat som chefredaktör. Han har även varit krogskribent i Metro. 2009 utsågs han till årets journalist av Sveriges tidskrifter. Sedan 2012 har han – med undantag för ett kort avbrott – bott på den gamla delen av Islands brygge i Köpenhamn.</p>
-
Title:
Se Rumänien - Turism, Historia, Kultur
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Resor & Geografi
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Se Rumänien är mer än en resguide. Med många illustrationer ges en bred och ibland överraskande bild av ett land som lockar fler och fler turister. Rumänien är Karpaterna, Svarta havet, träkyrkorna i Maramures och klostren i norra Moldavien. Men det är också tusenåriga seder, god mat, berömda viner...
Se Rumänien - Turism, Historia, Kultur Bok
Se Rumänien är mer än en resguide. Med många illustrationer ges en bred och ibland överraskande bild av ett land som lockar fler och fler turister. Rumänien är Karpaterna, Svarta havet, träkyrkorna i Maramures och klostren i norra Moldavien. Men det är också tusenåriga seder, god mat, berömda viner och melankoliska folksånger. Man kan klättra i vildmarken, bada i havets vågor, gå ner i djupa, fantastiska grottor eller vila upp sig på landet hos gästfria bönder.
Utvalt - Svenska
Karibienresan
Boken handlar om en familjeresa till södra Karibien, en kryssning till Barbados, Grenada, Bonaire, Aruba och Trinidad. Jag drömde om en resa till Karibien med hela familjen. Drömmar ska uppfyllas om...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt