Mat & Dryck
Toppsäljare
-
Title:
Quanto Basta - Italienska Favoriter Och Familjerecept
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
I italiensk matlagning betyder quanto basta ungefär så mycket som behövs. Så mycket du vill. Det som är tillräckligt för dig. Med de ledorden vill Oliver lära dig sina bästa tekniker och metoder för att laga fantastiskt god italiensk mat, utan att fokusera på exakta teskedar salt och minutanvisning...
Quanto Basta - Italienska Favoriter Och Familjerecept Bok
<p>I italiensk matlagning betyder <i>quanto basta </i>ungefär så mycket som behövs. Så mycket du vill. Det som är tillräckligt för dig. Med de ledorden vill Oliver lära dig sina bästa tekniker och metoder för att laga fantastiskt god italiensk mat, utan att fokusera på exakta teskedar salt och minutanvisningar. Det blir klassiska pastarätter, familjens favoriter, rätter du slänger ihop på trettio minuter och riktiga långkok. På Olivers egna, varma sätt såklart.</p><p>*</p><p><b>Oliver Ingrosso</b> är krögare, entreprenör och DJ. Han har det italienska köket i blodet och på hans restaurang Olli i Stockholm serveras klassisk italiensk mat med personlig twist. Det är den vi ska få lära oss att laga i <i>Quanto basta.</i></p>
-
Title:
Pizza Av Mastio - En Kärleksförklaring Till Den Ultimata Pizzan
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
I Pizza av Mastio: en kärleksförklaring till den ultimata pizzan delar Sandra Mastio med sig av sin passion med lustfyllda recept och knepen som lyfter en pizza till helt nya höjder. Du guidas lekfullt igenom en värld full av smaker, texturer och kontraster med mängder av tips. Här hittar du mängde...
Pizza Av Mastio - En Kärleksförklaring Till Den Ultimata Pizzan Bok
<p>I <i>Pizza av Masti</i><i>o: en kärleksförklaring till den ultimata pizzan</i> delar Sandra Mastio med sig av sin passion med lustfyllda recept och knepen som lyfter en pizza till helt nya höjder. Du guidas lekfullt igenom en värld full av smaker, texturer och kontraster med mängder av tips. Här hittar du mängder av grönsaker, rotfrukter, noga utvalda råvaror och förstås den bästa degen!<br/><br/>Denna uppdaterade nyutgåva innehåller tio extra pizzarecept. <br/><b><br/>Sandra Mastio</b> är en svensk krögare, kokboksförfattare och TV-kock. Hon vann femte säsongen av TV-programmet Sveriges Mästerkock och har utöver <i>Pizza av Mastio: en kärleksförklaring till den ultimata pizzan</i> författat kokboken <i>Mat av Mastio</i> (2015). Tillsammans med programledaren och TV-kocken Lisa Lemke samt Zeina Mourtada medverkade hon i SVT:s matlagningsprogram <i>Timjan, tupp och tårta</i>. Hon driver tillsammans med sin man Stefano Mastio bland annat restaurang Mastio i Limhamn i Malmö. </p>
-
Title:
Choklad, Praliner Och Andra Godsaker
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Boken är fylld av recept på praliner, godis, småkakor, mjuka kakor och desserter som alla har choklad som grundingrediens.De många recepten har som utgångspunkt att det ska vara enkelt att hemma i det egna köket göra succé med frestande och smakrika chokladbakverk.Förutom avsnitt om chokladhistoria...
Choklad, Praliner Och Andra Godsaker Bok
Boken är fylld av recept på praliner, godis, småkakor, mjuka kakor och desserter som alla har choklad som grundingrediens.<br/><br/>De många recepten har som utgångspunkt att det ska vara enkelt att hemma i det egna köket göra succé med frestande och smakrika chokladbakverk.<br/><br/>Förutom avsnitt om chokladhistoria, chokladbönor och chokladtillverkning så innehåller boken praktiska tips om temperering, doppning och garnering samt vilka verktyg du behöver för att lyckas. Här finns också många handfasta råd - särskilt chokladpraliner kräver en hel del fix och trix.<br/><br/>Choklad & praliner och andra godsaker är en färgstark och inspirerande bak- och dessertbok som vänder sig till glada hemmabagare och hemmakonditorer.<br/>Illustrerad med fotografier som inbjuder till choklad kalas.<br/><br/>Om författaren:<br/>Eliq Maranik har skrivit ett flertal storsäljande mat- och dryckesböcker som fått priser både i Sverige och utomlands. Idag är böckerna översatta till fjorton språk och finns utgivna i tjugosex länder. Hennes motto är att en efterrätt ska vara en upplevelse för såväl öga som gom.
-
Title:
Jennys Söta - Fika För Hela Familjen
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
I Jennys söta bjuder den populära kokboksförfattaren och matbloggaren Jenny Warsén på både klassiska bakverk och nya kreationer, det är enkelt, sött och väldigt gott. I över sextio recept botar hon hela veckans sötsug, om det så gäller snabbaket efter jobbet, fikan med svärmor eller kalaset på helg...
Jennys Söta - Fika För Hela Familjen Bok
<p>I Jennys söta bjuder den populära kokboksförfattaren och matbloggaren Jenny Warsén på både klassiska bakverk och nya kreationer, det är enkelt, sött och väldigt gott. I över sextio recept botar hon hela veckans sötsug, om det så gäller snabbaket efter jobbet, fikan med svärmor eller kalaset på helgen. Det bakas allt från kanelbullesnittar, minidammsugare och syltgrottor till moussetårta, pollykladdkaka och prinsesstårta i glas. När Jenny debuterade 2017 var det med bakboken Baka med godis. Sedan dess har hon gett ut ett flertal storsäljande kokböcker. Nu är hon tillbaka där allting började - vid fikabordet. Jenny Warsén driver Skandinaviens största mat- och bakblogg Jennys matblogg.</p>
-
Title:
Birgittas Bästa Julkakor
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
För några år sedan fick jag ett litet häfte i min hand där en bekant till mig skrivit en upplevelse för varje månad. För december skrev hon så här: "Så slutligen årets sista månad. Då drar jag mig gärna till minnes barndomens berikande december. Bland annat de stora julkalasens tid, oförglömliga up...
Birgittas Bästa Julkakor Bok
<p>För några år sedan fick jag ett litet häfte i min hand där en bekant till mig skrivit en upplevelse för varje månad. För december skrev hon så här: "Så slutligen årets sista månad. Då drar jag mig gärna till minnes barndomens berikande december. Bland annat de stora julkalasens tid, oförglömliga upplevelser. Efter att ha varit i den stora ladugården så var det dags för det stora långbordet med allsköns kakor i mängder. Från spettekaka, tårtor, vetekransar och minst 12 sorters kakor."<br/><br/>Än idag känner nog många igen sig i de orden. Julen och dess högtider är starkt förknippade med vissa specifika kakor och bakverk. Sådana vi bara bakar då och som vi är måna om att de ska vara desamma, år efter år - annars blir det ingen "riktig jul". Farmors struvor, rullrånen, korintkakorna, mosters nötkakor eller kanske de där pepparkakorna, de som blir godare än alla andra.<br/>Klassiska julkalas är något Birgitta Rasmusson är uppväxt med på hemmagården i Ljungskile, och hon har förvaltat sina kunskaper väl och genom åren samlat på sig recept till bakverk som alla har sin alldeles egen berättelse.<br/>I <em>Birgittas bästa julkakor</em> har hon valt ut recept till julens favoriter: allt från adventskaffet och uppesittarkvällen till självaste julafton och nyårskalaset.<br/>Boken innehåller även råd om vad som är bra att veta när du bakar kakor. Felsök - vad hände? _ och går det att rädda. Samt historia om dukning och de traditioner vi har runt julens kaffekalas. Varför äter vi egentligen just pepparkakor och lussebullar?<br/><br/>BIRGITTA RASMUSSON är idag en välkänd bakprofil från det populära tv-programmet <em>Hela Sverige bakar</em>. Ända sedan Birgitta började på Ica Provkök på 1980-talet har hon arbetat med både bak- och kokböcker, framför allt med klassikern <em>Sju sorters kakor</em>. På Lind & Co har hon tidigare utkommit med <em>Birgittas bästa - Favoritrecepten till det svenska fikat</em> (2014, 2016).<br/></p><p></p><p>"Denna nya bok är juligt illustrerad både i bilder och dukning. [...] Mitt i boken, före tårtor och bakelser, ges fiffiga baktips."</p><p>Birgitta Önnerfält, BTJ</p>
-
Title:
Ketosnacks - Mättande Och Energitäta Mellanmål
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Gör egna välsmakande och kolhydratsnåla snacks från grunden!Här finns mängder av utsökta snacks att testa som innehåller mycket fett och lite kolhydrater. I boken hittar du både söta och matiga mellanmål, alla gjorda på ketovänliga ingredienser såsom avokado, choklad och nötter. 30 recept med steg ...
Ketosnacks - Mättande Och Energitäta Mellanmål Bok
<p>Gör egna välsmakande och kolhydratsnåla snacks från grunden!</p><p>Här finns mängder av utsökta snacks att testa som innehåller mycket fett och lite kolhydrater. I boken hittar du både söta och matiga mellanmål, alla gjorda på ketovänliga ingredienser såsom avokado, choklad och nötter. </p><p>30 recept med steg för steg-instruktionerna och kompletta listor på näringsämnen. Recepten är framtagna för att du ska hålla uppe energin hela dagen. Testa och njut!</p><p><b>Heather Thomas</b> är matkritiker och redaktör samt författare av flera bästsäljande hälso- och kokböcker. Hon har arbetat inom många organisationer för kvinnohälsa, och bidragit till tidskrifter om mat och hälsa både i Storbritannien och USA.</p>
-
Title:
Vi Bakar Och Lagar Mat - Recept Som Alla Kan Klara
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Lätta recept som alla kan klara, stora som små. Boken vänder sig både till den som inte kan läsa så bra än och till den som nästan aldrig bakat eller lagat mat. Med denna bok till hjälp i köket blir det enkelt att lyckas!Roliga, tydliga teckningar och kortfattade texter visar steg för steg hur man ...
Vi Bakar Och Lagar Mat - Recept Som Alla Kan Klara Bok
<p>Lätta recept som alla kan klara, stora som små. Boken vänder sig både till den som inte kan läsa så bra än och till den som nästan aldrig bakat eller lagat mat. Med denna bok till hjälp i köket blir det enkelt att lyckas!Roliga, tydliga teckningar och kortfattade texter visar steg för steg hur man gör för att kunna baka och laga mat hur lätt som helst. Följer man bara instruktionerna kan man sedan enkelt göra sitt eget mellanmål och kanske till och med bjuda på middag!Bland recepten finns förstås frallor, bullar, kakor och chokladbollar men även pizza, äppelpaj och muffins. Maträtterna är allt från kokt ägg och smörgåsar i våffeljärn till köttfärsbiffar, fiskgratin och pannkaka.För idé och recept svarar Bisse Grenert, för teckningar och formgivning Marianne Lilliér.</p>
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt